Postani licencirani brazilski maderoterapuet uz Olgicu Marković

Postani licencirani brazilski maderoterapuet uz Olgicu Marković Na edukaciji se dobija materijal za rad brazilske maderoterapije cijelog tijela   Olgica Markanović je predsjednica Centra za kozmetologiju, fizioterapiju i maderoterapiju, koji broji više hiljada polaznika.  Sa njenim radom se upoznalo 40 000 klijenata širom sveta. Inovativni je i patentirani pokretač metode brazilska maderoterapija koja je postala […]

Postani licencirani brazilski maderoterapuet uz Olgicu Marković

Na edukaciji se dobija materijal za rad brazilske maderoterapije cijelog tijela

 

Olgica Markanović je predsjednica Centra za kozmetologiju, fizioterapiju i maderoterapiju, koji broji više hiljada polaznika.  Sa njenim radom se upoznalo 40 000 klijenata širom sveta.

Inovativni je i patentirani pokretač metode brazilska maderoterapija koja je postala svejtski hit. Promoter i zadovoljni klijent njenog brenda je najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Njen rad su prepoznale sve regionalne zvijezde i ljudi iz javnog i političkog života.

Ako želite da postanete licencirani brazilski maderoterapuet, da naučite sve trikove kako oblikovati svako tijelo do savršenstva, skinuti 10 cm i više masti u jednom tretmanu, a uraditi nešto korisno za zdravlje svog klijenta, ako ste spremni na usavršavanje i otvoreni za nove metode onda je ovo prava stvar za Vas.

U sklopu predavanja na Sajmu ćete postati akreditovani brazilski maderoterapeut, učiti od najboljih u svom poslu koji su se usavršavali širom svijeta i saznati kako da Vaš kvalitet prepoznaju uspešni ljudi.

Naučićete o pokretanju sopstvenog biznisa i isticanja u njemu.

Teme:

* Upoznavanje sa fizionomijom tijela, mogućnostima povreda i radom sa pogrešnim materijalom u brazilskoj maderoterapiji.

* Učenje o tehnici pokretanja limfnih tačaka jednom rukom koja istovremeno radi sa vakum drvetom prilagodjenim za brazilsku maderoterapiju.

*Učenje zagrijavanja i pripreme tijela za brazilsku maderoterapiju, mjerenje i slikanje.

*Upoznavanje razlike između klasične i brazilske maderoterapije.

*Demonstracija na modelu i prezentovanje brazilske maderoterapije.

Bonosu:

*Učenje o privlačenju i zadžavanju klijenta kvalitetnim radom i marketingom u poslu brazilske maderoterapije.

*Individualni pristup i posvećenost klijentu.

*Dodjela certifikata i odgovaranje na postavljena pitanja.

 

Na edukaciji se dobija materijal za rad brazilske maderoterapije cijelog tijela: ruke, lice, podbradak, listovi, noge, stomak. Materijal je patentiran i izrađen od strane stručnjaka za brazilsku maderoterapiju i ručno rađen bez mogućnosti povreda i štete na tijelu razvijen godinama do savršenstva.

Pretraži