Zaštita i obnavljanje noktiju! Magnetic nails

Seal&Protect Znajući kako je važno imati zdrave prirodne nokte, Magnetic Nail Design patentirao je novi proizvod – Seal6Protect, koji je, čim se pojavio na tržištu, postao njihov najprodavaniji i najtraženiji proizvod. Već nakon prve aplikacije, nokti su osjetno jači i ne listaju se, a oštećeni dijelovi su obnovljeni. Specijalna formula omogućava da se ovaj proizvod […]

Seal&Protect

Znajući kako je važno imati zdrave prirodne nokte, Magnetic Nail Design patentirao je novi proizvod – Seal6Protect, koji je, čim se pojavio na tržištu, postao njihov najprodavaniji i najtraženiji proizvod.

Već nakon prve aplikacije, nokti su osjetno jači i ne listaju se, a oštećeni dijelovi su obnovljeni. Specijalna formula omogućava da se ovaj proizvod ugradi u prirodni nokat pa je tako osigurana idealna podloga za trajni lak, gel ili akril bilo kojeg proizvođača.

Seal&Protect pruža mogućnost tehničarima da u svojim salonima ponude uslugu kakvu do sada možda nisu imali. Nokti su stalno izloženi vanjskim utjecajima pa su često slabi, lomljivi i oštečeni. Samo s jednom bočicom od 15ml moguće je uraditi više od 80 tretmana obnove prirodnih noktiju.

 

Ovaj proizvod obavezno se nanosi u kombinaciji s tekućim Prep&Wipe koja se u salonima koristi na početku, tijekom i na kraju geliranja. Ona djeluje kao antiseptik, a ujednoi odstranjuje ljepljivi sloj gela.

Aplikacije je vrlo jednostavna. Nakon uobičajene pripreme, uređivanja zanoktica te skraćivanja i oblikovanja rubova, nokte očistimo tekućim Prep&Wipe. Potom nanosimo Seal&Protect u vrlo tankom sloju, pazeći da se ne slije u kožicu. Slijedi polimerizacija koja u UV lampi iznosi 2 minute, a u LED lampi 1,5 minutu.

Nakon toga nokte obrišemo suhom maramicom i ponavljamo postupak: nanosimo još jedan sloj Sela&Protecta, pustimo da se stegne u lapmi i brišemo nokte suhom maramicom.

Ako su nokti jako oštečeni, savjetujese da se Seal&Protect nanese u tri vrlo tanka sloja. Ukoliko se Seal&Protect želi upotrijebiti kao sredstvo koje će osigurati bolje prijanjanje gela ili akrila za prirodni nokat, onda se aplicira u samo jednom sloju, na isti način.

Seal&Protect se koristi i kod korekcija izdignutih dijelova gela ili akrila na način da se nokti naprije očiste tekućinom Prep&Wipe, a potom se proizvod u vrlo tankom sloju nanese na izrasli prirodni nokat i na dijelove umjetnog nokta koji su blago odignuti.

Polimerizira se u lampi, obriše suhom maramicom i sve je spremno za dopunu.

Uvoznik i distributer za BiH:

Magnetic Nails d.o.o.

Turalibegova 11, 75 000 Tuzla

Telefon: 035/260-557

magneticnails@yahoo.com

www.magneticnails.ba

Pretraži