Delila Spahić: Najsretnija sam kada naši klijenti, proizvode i tretmane Biologique Recherche nazivaju “magičnim”

Biologique Recherche je francuski ekskluzivni kozmetički brend sa više od 40 godina tradicije, koji je dostupan i u BiH. Samo jedna posjeta je dovoljna da se zaljubite u ovaj brend, jer koža u samo nekoliko dana dobija zdrav i prosvijetljen izgled, kojem teže sve žene i muškarci. Tim povodom smo razgovarali s Delilom Spahić, generalnom […]

Biologique Recherche je francuski ekskluzivni kozmetički brend sa više od 40 godina tradicije, koji je dostupan i u BiH. Samo jedna posjeta je dovoljna da se zaljubite u ovaj brend, jer koža u samo nekoliko dana dobija zdrav i prosvijetljen izgled, kojem teže sve žene i muškarci.

Tim povodom smo razgovarali s Delilom Spahić, generalnom zastupnicom Biologique Recherche za BiH.

Zašto je Biologique Recherche ekskluzivni i u svijetu toliko popularan brend? Po čemu je on specifi čan i prepoznatljiv?

Biologque Recherche koriste klijenti koji žele vidljive i trajne rezultate jer ovo nije samo kozmetika, već filozofija njege kože na visokom nivou. Mi svojim klijentima nudimo tretmane i proizvode koji su prilagođeni samo za njih, a zasnovani su na višedecenijskim naučnim istraživanjima. Tokom prvog susreta s klijentom vršimo procjenu stanja kože za šta koristimo aparate Skin Instant Lab i Visio Lab, koji nam omogućava procijenu na svim nivoima: Analiza pora, nesavršenosti, bora, pigmenta,

ujednačenosti kože, hidratiziranosti, nivoa sebuma.

Zašto su proizvodi i tretmani Biologique Recherche toliko učinkoviti?

Jedan od razloga je svakako činjenica da su Biologique Recherche osnovali doktori i naučnici, koji ulažu velika sredstva u istraživanja, razvijanje proizvoda i tretmana. Naši proizvodi učinkovito djeluju jer pospješuju aktivnost same kože, prirodni su, biološkog i biomorskog porijekla, ne sadrže mirise i nisu agresivni. Idealani su za osjetljivu kao i kožu sklonu reakcijama. Najretnija sam kada naši klijenti, proizvode i tretmane Biologique Recherche nazivaju “magičnim”.

Koji je najpopularniji tretman Biologique Recherche?

Istakla bih tretman Soin Restructurant et Lissant s kojim najčešće klijente pobliže i upoznajemo s brendom. Tu je i tretman Remodeling Face koji je jedinstven u svijetu, za šta koristimo aparat koji kombinuje snagu četiri struje. Svi naši i drugi tretmani poput Micro Puncture Lab (savremena mezoterapija), veoma su popularni u našem salonu.

Koji su najpoznatiji proizvodi Biologique Recherche?

Lotion P50, kojih imamo četiri vrste za različite tipove kože, naš je najpoznatiji proizvod. Brojni klijenti su upoznali brend Biologique Recherche upravo kroz ovaj proizvod koji je jedinstven u svijetu. Ovo “čudo u bočici” se koristi svaki dan. Slovo P označava piling, a broj 50 broj dana koliko ga je potrebno koristiti za vidljive rezultate jer se tokom ovog perioda postepeno uklanjaju mrtve stanice, koža se čisti od bakterija, oslobađa od mitesera i obnavlja epidermalni štit. Istakla bih takođe i serume, koji su najčistija formulacija Biologique Recherche palete.

Šta klijenti i klijentice mogu dobiti u Ambasadi ljepote u Sarajevu?

Dobit ćete proizvode ili tretmane koji su učinkoviti i nećete trošiti vrijeme uzalud. Veliki akcenat u našem radu stavljamo na edukaciju kozmetičarki koje rade sa Biologique Recherche brendom. Također, naša misija je takođe educiramo i klijente kako da njegu kože podignu na viši nivo. Adresa Ambasade ljepote u Sarajevu je Despićeva 8, a naši tretmani i proizvodi se mogu koristiti i u našim partnerskim kozmetičkim salonima i estetskim centrima u: Banja Luci (Mezoestetik i Klinika Stetik), Mostaru (La Belezza), Tuzli (Farah) i Bijeljini (Sensa).

 

Više informacija:

www.biologue-recherche.ba

Kontakt: 033 22 33 28.

Pretraži