Nokti i neki od trendova za 2020tu

Crystal Nails i Marily Nails proizvodi i mišljena stručnjaka   Trendovi za 2020tu za salonski rad, oblici kao i dužina nokata zavise isključivo od ukusa osoba koje ih nose. Još uvijek je to badem, kao najmoderniji oblik, kocka, kao i sužena kocka. Rekla bih da su ove jeseni preovladali ipak kraći nokti kao i trajni […]

Crystal Nails i Marily Nails proizvodi i mišljena stručnjaka

 

Trendovi za 2020tu za salonski rad, oblici kao i dužina nokata zavise isključivo od ukusa osoba koje ih nose. Još uvijek je to badem, kao najmoderniji oblik, kocka, kao i sužena kocka. Rekla bih da su ove jeseni preovladali ipak kraći nokti kao i trajni lak. Što se tiče boja, biće najaktuelnije nude boje, iako za one dame koje vole malo jače tonove spremamo široku paletu bordo, patlidžan, maslinastih, kao i plavih tonova. Ovi tonovi su uvijek aktuelni u hladnijim danima. Za dame koje ipak vole geliranje nokata, savjet bi bio izliveni nokti prije nego tipse.

Za one djevojke koje odluče da se počnu baviti ovim divnim zanatom, nudimo sve vrste edukacija, kako za nokte, tako i za trepavice. U prethodnom periodu je French manikir kao klasika bio dosta zastupljen i moram da kažem baby boomer koji sada imamo i u jačoj, bjeljoj varijanti, kada je riječ o gelu. Mislim da se dame u poslednje vrijeme opredjeljuju za boju i trajni lak zbog tempa života, jer sve češće čujemo, “samo da sam uredna” i ,,nemam vremena”. Dekoracija nokata, rekla bih, da je po malo zapostavljena i, ako je zastupljena, onda su to neki sitniji detalji ili nešto za šta prilikom izrade ne iziskuje mnogo vremena. Rekla bih da su to noviteti iz Tiger Eye kolekcije za ovu sezonu, nešto što će biti dosta aktuelno.

Posjetite nas u našoj poslovnici u Banjoj Luci na adresi Slobodana Kusturica br 18. Uvjerite se u naš kvalitet i veliki asortiman, kako Crystal Nails, tako i Marily Nails proizvoda.

Pretraži