Poznati njemački brend DR.DRANDEL konačno stigao i u BiH

GRANDEL DODIR SAVRŠENSTVA Proizvodi Dr. Grandel su proizvedeni u Njemačkoj u skladu sa najzahtjevnijim evropskim standardima. Dr. Grandel kozmetika nudi riješenja za sve vrste kože. Mi to opravdano tvrdimo na osnovu: 80 godina tradicije 80 godina razvoja proizvoda za njegu lica i tijela 80 godina uspjeha i brojnih nagrada za najbolja rješenja koja svaka koža treba […]

GRANDEL DODIR SAVRŠENSTVA

Proizvodi Dr. Grandel su proizvedeni u Njemačkoj u skladu sa najzahtjevnijim evropskim standardima. Dr. Grandel kozmetika nudi riješenja za sve vrste kože. Mi to opravdano tvrdimo na osnovu:

  • 80 godina tradicije
  • 80 godina razvoja proizvoda za njegu lica i tijela
  • 80 godina uspjeha i brojnih nagrada za najbolja rješenja koja svaka koža treba

 

HIDRATACIJSKA MOĆ NJEGE

HYDRO ACTIVE-INTELIGENTNA HIDRATANTNA NJEGA

Osnovna namjera linije HYDRO ACTIVE je osigurati koži intenzivnu hidratantnu njegu. Suh zrak, kao posljedica centralnog grijanja, klima uređaja i izlaganja sunčevim zracima, kod mlade kože uzrukuje pretjeran gubitak hidratacije.

 OTKRIVENA TAJNA LJEPOTE

 BEAUTYGEN-MOĆ POMLAĐIVANJA I REGENERACIJE

Znanstvenici sve bolje razumiju tajnu mladalačke kože, dešifrirali su ‘gen ljepote’. Ekstrakt snježne alge BEAUTYGEN aktivira djelovanje kožnog ‘gena ljepote’, štiti kolagenska vlakna i poboljšava elastičnost kože. Snježne alge dokazano povećavaju aktivnosti kožnih ćelija i ublažavaju štetu uzrokovanu UV zračenjem. Njihov antioksidacijski učinak, kojeg značajno povećavaju pomlađivački peptidi,  je posebno značajan. Oni podupiru regeneracijske mehanizme kože i uspore proces starenja. DR. GRANDEL BEAUTYGEN kožu obnavlja i pomlađuje.

 ZNANJE IZ PRIRODE

ELEMENTS OF NATURE-ZA PRIRODNU LJEPOTU

Visoko kvalitetna linija prirodne kozmetike DR. GRANDEL donosi prirodnu profesionalnu njegu za svaku vrstu kože.

EPIGRAN, multiaktivni ekstrakt iz pšenične klice je srce ove linije koja udružuje prirodu, tradiciju i učinkovitost, kao nijedan drugi aktivni sastojak. Linija ELEMENTS OF NATURE ne sadrži konzervanse, parabene, mineralna ulja, sastojke petroleja, parafina, silikona, emulgatora PEG, boja i sintetičkih mirisa.

LJEPOTA BEZVREMENSKOG OGRANIČENJA

TIMELESS-ZA BEZVREMENSKU LJEPOTU

Prilikom rođenja se u koži aktivira proces neprestanog obnavljanja koji se sa vremenom uspori. Tada počinje prirodni proces starenja kože, posljedice su bore, koje dodatno udubi mimika lica. Prirodni proces starenja ubrzaju brojni vanjski čimbenici kao što su stres i čimbenici iz okoline kojima je koža izložena svaki dan i mogu značajno utjecati na obim udubljivanja početnih bora. Na toj tački nastupi linija proizvoda za njegu kože TIMELESS DR. GRANDEL, koji kožu opskrbi sa visokoučinkovitim sastojcima da se vaša koža lakše sukobi sa izazovima vremena.

TEHNOLOŠKO DOVRŠENA NJEGA ZA MLADOLIKI IZGLED KOŽE

SKIN PERFORMANCE 3D-NIŠTA NIJE NEMOGUĆE

Inovativna 3D tehnologija i maksimalna koncentracija aktivnih sastojaka vraćaju mladost koži i predstavljaju istinsku alternativu estetskoj medicini. Različiti sastojci na osnovu najnovije tehnologije i u najvećoj mogućoj koncentraciji izvanredno i u više slojeva poboljšaju izgled vaše kože.

Pretraži