3 HIT MANTILA ZA PROLJEĆE 2020: ovo su modeli u kojima će svaka žena izgledati fantastično

Kad dve prve dame ženske mode obuku slične modele, možete biti sigurni da će ovi mantili biti apsolutni trend, piše Lepa & Srećna. U prvom planu pred paparacima u Milanu blista Emili Ratajkovski, fotomodel i vlasnica brenda kupaćih kostima, a uz nju je Bela Hadid, jedna od najplaćenijih manekenki sveta. Mereno Instagram aršinom, svaka od njih je “vlasnica” i više od […]

Kad dve prve dame ženske mode obuku slične modele, možete biti sigurni da će ovi mantili biti apsolutni trend, piše Lepa & Srećna.

U prvom planu pred paparacima u Milanu blista Emili Ratajkovski, fotomodel i vlasnica brenda kupaćih kostima, a uz nju je Bela Hadid, jedna od najplaćenijih manekenki sveta.

Mereno Instagram aršinom, svaka od njih je “vlasnica” i više od 25 miliona pratilaca.

Zato nije čudno što svaku ženu interesuje kakve modele mantila su odabrale za odlazak na reviju modne kuće Prada, 23. februara 2020. godine.

Bela je odabrala crni kožni mantil, dizajniran kao ogroman sako – predimenzioniranost je naglašena naročito spuštenim ramenima, dužinom rukava i širinom kroja.

Manekenka je uklopila ovaj mantil sa prslukom sličnog materijala, uz uske pantalone i široku tuniku “konjak” boje.

Nasuprot Belinoj sportskoj kombinaciji, Emili je u ženstvenom modelu mantila.

Atraktivna žuta boja biće sigurno hit i ovog proleća, a model bez postave i dugmadi pomalo erotično podseća na meki kućni mantil. Širok dekolte i ovlaš vezan pojas oko struka detalji su koji Emili zaista pristaju.

Zato nije ni čudo što ima i sportsku varijantu ovog “penjoara” – bež mantil dug skoro do poda.

 

Zajednički su elementi odsustvo strogog kroja i postave – raglan rukavi biće još jedan detalj koji ćemo ove sezove viđati i na džemperima i majicama.

www.lepaisrecna.rs

Pretraži