Kako nanositi kremu za lice da bi ona zaista bila učinkovita?

Ilustracija. Foto: Nivea Spojite kozmetiku s laganom samomasažom lica – učinak od takve dvostruke njege bit će puno veći. Sve to – u samo tri koraka. Pravila su jednostavna: masirajte lice određenim pokretima, a svaki od njih ponovite 6 puta. 1. korak: Nanesite kremu na lice i vrat. Stavite dlanove ispod brade, tako da vrhovi prstiju […]

Ilustracija. Foto: Nivea

Spojite kozmetiku s laganom samomasažom lica – učinak od takve dvostruke njege bit će puno veći. Sve to – u samo tri koraka.

Pravila su jednostavna: masirajte lice određenim pokretima, a svaki od njih ponovite 6 puta.

1. korak: Nanesite kremu na lice i vrat. Stavite dlanove ispod brade, tako da vrhovi prstiju dodiruju stražnju stranu donjeg ruba brade. Zatim čvrsto pritisnuti ruke na kožu te polako idite do sljepoočnica.

2. korak: Faza 2. Sklopite dlanove vertikalno zajedno i stavite ih na bočne strane nosa, a zatim lagano krenite nanosite kremu prema vrhu nosa, zatim u stranu uz obrve, niz sljepoočnice i na kraju oko očiju.

3. korak: Okrenite glavu ulijevo te nanesite kremu jačim pokretima na lijevu stranu vrata te područja dekoltea. Isto ponovite s desnom stranom.

Tijekom njege lica još vam nešto može pomoći da vaša krema bude učinkovitija. Riječ je o masaži lica- s njom je učinak kreme puno veći.

www.cromoda.com

Pretraži