Savršeno bijelo zubi su san svake osobe na svijetu, pokušaj i ti uz par prirodnih proizvoda

Savršeno bijeli zubi san su gotovo svake osobe na svijetu. Postoji niz faktora koji utječu na to da zubi s vremenom dobiju žutu boju. Kava, čaj, crno vino, cigarete i nepravilna higijena samo su neki od uzroka žutih zuba. Danas postoji niz načina kako da izbijelimo zube, što u ordinaciji kod zubara, što prirodnim putem, […]

Savršeno bijeli zubi san su gotovo svake osobe na svijetu. Postoji niz faktora koji utječu na to da zubi s vremenom dobiju žutu boju. Kava, čaj, crno vino, cigarete i nepravilna higijena samo su neki od uzroka žutih zuba. Danas postoji niz načina kako da izbijelimo zube, što u ordinaciji kod zubara, što prirodnim putem, a mi vam donosimo tri opcije za prirodno izbjeljivanje zuba.

Kako prirodno izbijeliti zube sodom bikarbonom?

Postoje paste za zube koje u sebi sadrže sodu bikarbonu pa se možete odlučiti na tu opciju. Drugi, još jednostavniji način za izbjeljivanje zuba pomoću sobe bikarbone je taj da jednostavno umočite mokru četicu za zube u sobu bikarbonu i nježno četkate zube, baš kao što to radite kad perete zube običnom pastom za zube.

Kako prirodno izbijeliti zube pomoću jagode i soli?

Jagode su bogate vitaminom C koji smanjuje zubni plak na zubima. Baš kao i soda bikarbona, sol djeluje kao abrazivno sredstvo te tako uklanja mrlje i započinje proces izbjeljivanja. Zgnječite dvije jagode i njih dodajte prstohvat soli, nanesite smjesu na zube i ostavite otprilike 5 minuta. Nakon toga normalno nježnim pokretima operite zube.

Kako izbijeliti zube pomoću kurkume?

Sastojci koji su vam potrebni su 2 žlice kokosovog ulja, 2 žlice sode bikarbone i 4 žlice kurkume u prahu. Sve sastojke miješajte dok ne dobijete smjesu jednolične teksture. Zube operite ovom pastom nježnim kružnim pokretima kao i inače.

ljepotaizdravlje.hr

Pretraži