HIFU tretman – Lifting bez noža

10 godina mlađi izgled bez hirurške intervencije! Revolucionarna metoda za zatezanje kože. HIFU tretman je u potpunosti prirodan tretman pomlađivanja i zatezanja kože koji koristi njenu vlastitu moć regeneracije i proizvodnje kolagena nakon izazivanja kontroliranog oštećenja u dubljim slojevima kože. Jedna je od rijetkih metoda kojom se učinkovito uklanja masno tkivo podbratka i zateže koža […]

10 godina mlađi izgled bez hirurške intervencije! Revolucionarna metoda za zatezanje kože.

HIFU tretman je u potpunosti prirodan tretman pomlađivanja i zatezanja kože koji koristi njenu vlastitu moć regeneracije i proizvodnje kolagena nakon izazivanja kontroliranog oštećenja u dubljim slojevima kože. Jedna je od rijetkih metoda kojom se učinkovito uklanja masno tkivo podbratka i zateže koža vrata i dekoltea bez odlaska pod nož. Za časopis BeautiFUL o temi HIFU tretmana piše Danijela Bavrka.

Piše: Danijela Bavrka vlasnica beauty studia La Diva.

HIFU je najnovija i najdjelotvornija tehnologija u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea, te razbijanja lokaliziranih masnih naslaga na cijelom tijelu. HIFU koristimo za izglađivanje bora, pomlađivanje, intenzivni lifting i učvršćivanje kože na bradi i smanjenje podbratka, smanjenje opsega i učvršćivanje dijelova tijela (trbuh, noge, ruke..), učvršćivanje viseće kože nadlaktica.

Prednosti HIFU tretmana je u tome što ne oštećuje površinski sloj kože i okolna tkiva.

Benefiti HIFU tretmana

Lice je dovoljno raditi jednom godišnje, a tijelo od jednog do tri tretmana, u zavisnoti od količine masnih stanica. HIFU tretman na određenoj dubini izaziva male kožne lezije (oštećenja), čime stimuliše prirodne procese obnove. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a konačni rezultat nakon tri mjeseca. Nakon tretmana koža je čvršća, sjajnija, zategnutija, elastin je obnovljen, tonus poboljšan, pore su smanjenje, obrve podignutije, podbradak smanjen, ovo su neki od benefita HIFU tretmana.

Tretman se ne može raditi u slijedećim slučajevima:

Trudnicama,

srčanim bolesnicima,

osobama sa pesmejkerom,

defibrilatorima,

metalnim implatatima,

osobama sa kožnim oboljenjima.

 

Pretraži