Lash lift

Sa lash liftom se ne može zamijeniti efekat koji se može postići ekstenzijama trepavica. Ali trepavice ostaju uvijene bez uvijača što znatno olakšava nanošenje maskare, zavisno od željenog efekta neko ne nanosi maskaru. Tretman koji je postao „must have“ u salonima ljepote. Lash lift je tretman uvijanja i podizanja prirodnih trepavica pomoću posebnih kremica. Nakon […]

Sa lash liftom se ne može zamijeniti efekat koji se može postići ekstenzijama trepavica. Ali trepavice ostaju uvijene bez uvijača što znatno olakšava nanošenje maskare, zavisno od željenog efekta neko ne nanosi maskaru.

Tretman koji je postao „must have“ u salonima ljepote. Lash lift je tretman uvijanja i podizanja prirodnih trepavica pomoću posebnih kremica. Nakon uvijanja se pristupa bojenju radi potpunijeg efekta i na kraju botox (vitaminska njega).

Važno je spomenuti da se preparati moraju precizno dozirati i paziti prilikom rada, zbog toga je obavezno proći obuku za ovaj tretman. Prozvodi su namijenjeni isključivo za profesionalnu upotrebu. Efekat traje 4-8 sedmica nako čega se ponavlja. Cjelokupan tretman je potpuno ugodan i bezbolan, traje oko 90 min. Nakon tretmana potrebno je obratiti pažnju tokom naredna 24 sata, da se ne izlažu dodatnoj vlazi, nakon čega se može koristiti maskara i svi ostali preparati kao i prije tretmana.

Tretman je namijenjen svima onima koji žele naglasiti prirodne trepavice, onima koji nemaju puno vremena ili ne žele svakodnevno stavljati maskaru. Sa lash liftom se ne može zamijeniti efekat koji se može postići ekstenzijama trepavica. Ali trepavice ostaju uvijene bez uvijača što znatno olakšava nanošenje maskare, zavisno od željenog efekta jer neko ne nanosi maskaru. Za kvalitetan rad preporučujem „Thuya“ proizvode, generalni distributer je Magnetic Tuzla.

Za sva pitanja u vezi tretmana i edukacija možete mi se obratiti Kozmetički salon Stella, Sarajevo.

Pretraži