Prorodni regenerator – za suhu i oštećenu kosu

Naša kosa je važan dio naše ličnosti. Kada nekoga opisujemo gotovo uvijek pomenemo i njegovu frizuru koja je duga, kratka, plava, crna lijepa ili bez veze. Svakako želite lijepu kosu i frizuru koja vas čini sigurnim u sebe i mami poglede. Odavno već nije dovoljno samo oprati kosu za njen blistav izgled. Sigurno da ste […]

Naša kosa je važan dio naše ličnosti. Kada nekoga opisujemo gotovo uvijek pomenemo i njegovu frizuru koja je duga, kratka, plava, crna lijepa ili bez veze. Svakako želite lijepu kosu i frizuru koja vas čini sigurnim u sebe i mami poglede.

Odavno već nije dovoljno samo oprati kosu za njen blistav izgled. Sigurno da ste policu u kupatilu zatrpali bocama, bočicama i tubama. Neke su vam neophodne a bez nekih biste svakako mogli. Regenerator je jedan od proizvoda koji svakako morate imati. On je najbolji prijatelj šamponu.

Regenerator obnavlja i regeneriše oštećenu kosu, izdašno hrani suhu kosu i olakšava njeno češljanje. Nakon pranja kose, na mokru kosu umasirati regenerator, ostaviti da djeluje 5 min. onda isprati.

Recept za prirodan regenator sa nama je podjelila Ajda, vlasnica salona ABC Cosmetics, Sarajevo.

Recept za prirodni regenerator koji možete napraviti kod kuće:

Argan ulje, makadamija ulje, ulje čička, biljni glicerol, xantan gel, provitamin B5, ulje ricina, komplex vitamina.

Gramaža neto: 100 ml

Pretraži