Svečano otvorena Frizerland poslovnica u Importanne centru u Sarajevu

U sarajevskom Importanne centru je svečano otvorena nova, i ujedno prva vlastita poslovnica poduzeća Frizerland u Sarajevu. Ovim je Frizerland napravio još jedan veliki korak kako bi se dodatno približio svojim vjernim kupcima – profesionalcima iz svijeta beauty industrije, ali i svim drugim vjernim kupcima u Sarajevu. Kako bi proslavio svečano otvorenje, Frizerland je svojim […]

Ovim je Frizerland napravio još jedan veliki korak kako bi se dodatno približio svojim vjernim kupcima – profesionalcima iz svijeta beauty industrije, ali i svim drugim vjernim kupcima u Sarajevu.

Kako bi proslavio svečano otvorenje, Frizerland je svojim kupcima priredio sedmodnevni popust od 20% na cjelokupni asortiman, počevši od dana otvorenja, pa sve do 7.9.2020.

Svečano otvorenje bilo je popraćeno odličnom atmosferom, poklonima za prve kupce i brojnim drugim iznenađenjima; a samom otvorenju je prethodilo i pretpremijerno predstavljanje poslovnice za bliske poslovne partnere, suradnike i prijatelje, koji su Frizerlandu poželjeli dobrodošlicu.

Poslovnica u Sarajevu, sa 270 m² suvremeno uređenog prostora, treća je po redu poslovnica u vlasništvu poduzeća Frizerland d.o.o. sa sjedištem u Vitezu, a koji svoju poslovnicu, pored centralne u Vitezu, ima i u Tuzli.

Frizerland je danas jedna od vodećih kompanija u maloprodaji i veleprodaji frizerske i kozmetičke opreme i preparata, a ekskluzivni je distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine, kao što su: L’Oréal Professionnel, Kérastase, Matrix, Moroccanoil, Wahl (Moser, Ermila), Cocochoco, Creative Nail Design (CND), Depilève, Olaplex, Subrina Professional, Black Professional Line, Ardell, IBD, Proraso, Framar, Andis, Glamcor, Maletti, Termix i mnogi drugi.

Iz Uprave Frizerlanda dodatno poručuju da, pored višegodišnjeg iskustva i svoje rasprostranjenosti, posebnu pažnju i zahvalnost pridaju svojim djelatnicima, koji su, kako navode, najviše zaslužni za uspjeh poduzeća.

“Sretni smo da imamo tim ljudi koji je za nas – i više nego najbolji. Dobro došli u našu novootvorenu trgovinu na prvom spratu Importanne centra, gdje Vas očekuje najprofesionalniji tim koji je od Frizerlanda načinio svojevrstan brend”, poručuju iz uprave poduzeća.

Frizerland u Sarajevu bit će na usluzi svojim kupcima radnim danima i subotom – od 9:00 do 22:00 sati, te nedjeljom od 10:00 do 18:00 sati.

Izvor: klix.ba

Pretraži