PHI BROWS je idealan izbor sa savršen izgled obrva

  Microblading je polutrajna metoda iscrtavanja obrva koja daje potpuno prirodan izgled, tako što se dlačice iscrtavaju u pravcu prirodnog rasta, vizualno popunjavajući i otklanjajući sve nedostatke na obrvama. Prije samo desetak godina estetika obrva bila je sasvim drugačija nego što je to danas, svi se sjećamo dvije tanke crte koje je trebalo da predstavljaju […]

 

Microblading je polutrajna metoda iscrtavanja obrva koja daje potpuno prirodan izgled, tako što se dlačice iscrtavaju u pravcu prirodnog rasta, vizualno popunjavajući i otklanjajući sve nedostatke na obrvama.

Prije samo desetak godina estetika obrva bila je sasvim drugačija nego što je to danas, svi se sjećamo dvije tanke crte koje je trebalo da predstavljaju obrve, a za koje se jasno vidjelo da su vještačke. Srećom, sa razvojem make up i beauty industrije, ovakva moda je polako nestajala, a prirodan izgled obrva sve je više dobijao na cijeni.

 

PhiBrows Artist Dario Azinović 2016. godine je završio edukaciju kod Branka Babića, koji je vlasnik najprestižnije akademije beauty svijeta Phiacademy. Nakon četri godine rada odlučio je otvoriti Phi Studio koji će biti prvi u Hercegovini, namjenjen prvenstveno iscrtavanju obrva. Svakom klijentu pristupa individualno i profesionalno, s puno ljubavi i strpljenja prema svom poslu. Njegovo najveće zadovoljstvo je zadovoljan i sretan klijent nakon tretmana!

 

Što je Microblading PhiBrows?

Microblading je polutrajna metoda iscrtavanja obrva koja daje potpuno prirodan izgled, tako što se dlačice iscrtavaju u pravcu prirodnog rasta, vizualno popunjavajući i otklanjajući sve nedostatke na obrvama.

Razlika između Microblading-a i Microblading PhiBrows je u tome što nijedan umjetnik ne može dobiti certifikat dok ne stekne dovoljnu praksu i povjerenje od PHIACADEMY na čelu sa Brankom Babićem. Phibrows obrve se iscrtavaju s posebno osmišljenim pravilima, nema dubokog zarezivanja, nema korištenja boja sa teškim metalima i oblik obrva se određuje isključivo prema zlatnom presjeku. PhiAcademy je trenutno jedna vodeća akademija u Beauty industriji u cijelom svijetu.

Microblading PhiBrows je potreban osobama koje imaju tanke obrve, nepravilan oblik obrva, osobama koje gube vrijeme na svakodnevno iscrtavanje obrva.

Proces iscrtavanja obrva:

– svaki klijent treba biti upoznat sa metodom prije samog iscrtavanja. Sa svakim klijentom obavim razgovor gdje ga upoznam sa metodom i rezultatom koji očekuje, jer je to najbitnije,

– svaki klijent mora znati da neće odmah dobiti konačan rezultat, jer je konačan rezultat tek nakon mjesec dana, a klijenti su navikli da dobiju gotov rezultat nakon šminkanja, kod frizera, kada odu uraditi nokte i slično,

– klijent mora biti upoznat da trebamo nakon 20 dana raditi korekciju (dopunjavanje pigmenta ),

– klijenta upoznam s tim da obrve moraju biti 15-20% deblje i 20% tamnije prvih 7 dana, jer se obrve stanjuju i blijede prvih 7-10 dana,

– klijent mora biti upoznat o pravilnom održavanju obrva nakon iscrtavanja, a to je da se ne smije izlagati jakom suncu, ne smije nanositi šminku preko obrva prvih 10 dana, izbjegavati jako znojenje, ne pokušavati obrve posvjetliti ili bilo čime tretirati dok se koža ne zacijeli.

 

Trajnost obrva

Često dobijem upite o trajnosti obrva. Teško je dati precizan odgovor na to pitanje jer dosta faktora utječe na trajnost obrva, a najviše tip kože. Što je koža masnija, obrve traju kraće. Kod normalnog tipa kože i pravilnog održavanja obrva poslije iscrtavanja obrve traju od 12-18 mjeseci, nekada i više.

 

Ukoliko ste zainteresirani za tretman ili niste zadovoljni sa svojim obrvama, želite konsultacije ili dogovor tretmana, kontaktirajte:

PhiBrows Artist Dario Azinović

Tel. +38763312525

E-mail : phibrows.darioazinovic@gmail.com

Instagram: phibrows_darioazinovic

Facebook: Microblading Phibrows by Dario Azinović

 

 

 

 

Pretraži