Laser lift

  Lice pokazuje naš karakter, kako se osjećamo, ali nije potrebno da pokazuje našu dob ili ubrzano starenje. Današnji tempo života ispunjen stresom i nedostatkom sna često nam ne dozvoljava adekvatnu brigu o vlastitom tijelu stoga vrlo često prvi danak plaća upravo naše lice. Za portal BeautiFUL o laser lift tretmanu piše Olgica Markanović.   […]

 

Lice pokazuje naš karakter, kako se osjećamo, ali nije potrebno da pokazuje našu dob ili ubrzano starenje. Današnji tempo života ispunjen stresom i nedostatkom sna često nam ne dozvoljava adekvatnu brigu o vlastitom tijelu stoga vrlo često prvi danak plaća upravo naše lice. Za portal BeautiFUL o laser lift tretmanu piše Olgica Markanović.

 

Olgica Markanović, predsjednica Centra i Udruženja za kozmetologiju, fizioterapiju i maderoterapiju.

 

Laser lift je tretman koji invazivno vrši mikrospaljivanje kože u cilju zatezanja i uklanjanja viška.

Kako se izvodi ovaj tretman?

Laser lift tretman izvodi se sa mini laserom na struju koji proizvodi impulse, koji vrše zatezanje određene regije ili transformacije na licu. Najpopularnije regije koje se rade ovim tretmanom su nos, kapci i usne. Regija nosa je zamjenila hirurške transformacije, kapci ostaju bez reza koji je nemoguće zaobići hirurškim putem.

Tretman je prilagođen mlađim i starijim osobama. Naši klijenti dolaze od 15 godina, uz pratnju staratelja, a naš najstariji klijent je imao 74 godine. Kao što sam već gore navela, tretman je prilagođen za bilo koju starosnu dob. Rezultati ovog tretemana su trajni. Tretman se isključivo radi u periodu godine kad ste pripremljeni za oporavak, gdje trebate pratiti savjete stručnog lica, te ih ispoštovati do kraja.

Da li postoje posljedice uslijed tretmana?

Ne postoje nikakve posljedice na koži. Metoda je apsolutno bezbjedna po klijenta.

Procesi oporavka nakon tretmana

Ovaj tretman je vođen stručnim licem koje ga obavlja. Znači, medicinska njega i proces oporavka je jednostavan.

 Informišite se o tretmanu

Ukoliko ste neodlučni i imate pitanja vezana za tretmane, pozivom na broj telefona Centra dobit ćete odgovore na sva vaša pitanja.

Pretraži