Savjeti za zdravu kosu

Trošite previše na skupe šampone, ali ne postižete željene rezultate koje vidite u TV oglasima? Na medijima vidimo pretjerane rezultate, jer su ovi oglasi dizajnirani da privuku kupce. Ali, stvarnost govori drugu priču. Postoje neki prirodni načini za postizanje sjajne kose. Pokušajte slijediti ove jednostavne savjete za uljepšavanje kose, kako biste joj dali sjaj i […]

Trošite previše na skupe šampone, ali ne postižete željene rezultate koje vidite u TV oglasima? Na medijima vidimo pretjerane rezultate, jer su ovi oglasi dizajnirani da privuku kupce. Ali, stvarnost govori drugu priču.

Postoje neki prirodni načini za postizanje sjajne kose. Pokušajte slijediti ove jednostavne savjete za uljepšavanje kose, kako biste joj dali sjaj i kako biste izgledali poput modela.

Tretman jaja

 Upotrijebite cijelo jaje da tretirate kosu. Ako imate suhu ili lomljivu kosu, upotrijebite bjelanjke za hidrataciju kose. Upotrijebite ½ šoljice bilo koje smjese jaja (bjelanjak, cijelo jaje) i nanesite na čistu, vlažnu kosu. Ostavite 20 minuta i isperite hladnom vodom. Isprobajte ovaj jedan od najučinkovitijih savjeta za uljepšavanje kose i primijetite promjenu.

Izbjegavajte vruću vodu

Preskočite tuševe toplom vodom jer će vruća voda kosu učiniti suhom i lomljivom, jer uklanja zaštitna ulja sa vaše kose. Stoga, preferirajte temperaturu koja je malo toplija od vaše tjelesne temperature.

Sok od tikve

Nanesite sok od tikve na kosu. Držite to pola sata i temeljito isperite. Ovo je jedan od jednostavnih savjeta za uljepšavanje kose koji čini čuda.

Za sjajnu i mehku kosu

Pripremite mješavinu od 1 šoljice dnevnog regeneratora i 2-3 kašike meda. Nanesite ovu smjesu ravnomjerno na mokru kosu. Ostavite ga 30 minuta i temeljito isperite. Ova smjesa dati će vašoj kosi nevjerojatan sjaj.

Napravite svoj regenerator

Za regenerator ​​pomiješajte jaja i jogurt i utrljajte smjesu u tjeme. Ostavite da djeluje pet ili deset minuta, a zatim potpuno isperite.

Ne perite kosu često

Operite kosu svaka 2-3 dana radi pravilne regulacije prirodnih ulja za kosu. Rjeđe pranje kose također će vam pomoći da vratite prirodan izgled i sjaj vaše kose.

Pretraži