Za profesionalce i ljubitelje lijepih i njegovanih noktiju

Nokti su čista ženstvenost u svim tonovima. Lijepi damski, poslovni, svečani i razigrani nokti, odabir su djevojaka i žena koje vode brigu o sebi i svojim rukama. Veliku pozornost privlače ruke, zato smatram da svaka žena treba za sebe izdvojiti vrijeme za uređenje noktiju, kako bi njene ruke i nokti uvijek bili uredni i lijepi, […]

Nokti su čista ženstvenost u svim tonovima. Lijepi damski, poslovni, svečani i razigrani nokti, odabir su djevojaka i žena koje vode brigu o sebi i svojim rukama. Veliku pozornost privlače ruke, zato smatram da svaka žena treba za sebe izdvojiti vrijeme za uređenje noktiju, kako bi njene ruke i nokti uvijek bili uredni i lijepi, kaže Gordana Đurić.

 

Gordana Đurić, ovlašteni edukator za nadgradnju noktiju austrijskog brenda Juliana nails za BiH. Vlasnica kozmetičkog salona i edukativnog centra Linea u Banja Luci.

 Bez obzira što neće tako lako priznati, muškarci često skreću pozornost na ženine nokte. Kako istraživanja pokazuju, muškarcima lijepe i uredne ruke ulijevaju samopouzdanje i vjeruju da je žena pedantna i odgovorna.

Ovim poslom se bavim od 2005. godine. Lijepi i uredni nokti su ogledalo ljepote i higijene žena, i uvijek su vizuelno primjećeni. Lijepe ruke kod žene, kao i muškoj populaciji i meni su uvijek skretali pažnju, pa mogu reći da ljubav prema nail artu traje oduvijek. Tako da, moje želje su se i ostvarile i mogu Vam reći da sam zaista sretna i ponosna što sam se odlučila za ovu branšu.

 

Volim svoj posao i sretna sam zbog njega

Kada sam krenula da se bavim ovim poslom, primjećivala sam da su žene kupovale vještačke nokte i lijepile same sebi, danas je to doista drugačije. Ljubav i želja za napredovanjem su mi bile potpora da se konstantno usavršavam. Završila sam dosta edukacija i prisustvovala na bezbroj seminara i usavršavanja.

Tokom poslovanja odlučila sam se na još jedan korak, a to je da postanem generalni zastupnik brenda Juliana nails. Zastupništvom ovog poznatog brenda upoznala sam mnoge svjetske edukatore, sa kojima sam se i ja dodatno usavršavala. Ukoliko ste nail artist, edukacije i usavršavanja su neophodni, kako biste bili u toku sa trendovima i novim tehnikama.

Mnoge benefite sam dobila krenuvši u saradnju sa ovim brendom. Moje poslovanje je i edukacije od tada su dosta lakše, kada učeniku pored dobrog znanja, ponudite i vrhunski materijal s kojim radi.

Ponuda brenda Juliana nails nudi kompletan materijal za opremanje nails studia. Brend prati trendove, uvodi nove linije proizvoda, gelova, trajnih lakova, color gelova i još mnogo toga.

U mom studiu Linea se mogu kupiti proizvodi, te se šalju brzom poštom po gradovima BiH. Također, po gradovima BiH imamo komercijaliste, tako da su proizvodi stalno dostupni potrošaču.

 

Zainterovanost za edukacije je velika

Sve veći broj djevojaka se odlučuje za ovaj posao.

U mom studiu u Banja Luci se najčešće održavaju edukacije, mada sam mnogo puta po gradovima BiH održavala edukacije, za djevojke koje nisu u mogućnosti doći do Banja Luke.

Radne grupe sastoje se do 15 djevojaka ako se radi o seminaru.

Ako se radi o baznoj edukaciji za gel ili akril tehniku, onda radim jedan na jedan ili do 3 djevojke u grupi.

Po izlasku nove linije proizvoda, tako organizujem seminare, kako bi svaka djevojka bila u toku sa inovacijama.

U zadnjem periodu javlja se sve veća zainteresovanost za ugradnju trepavica, čiji materijal također imam u ponudi.

Juliana nails brend je zastupljen na području Austrije, Njemačke, Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Grčke, Kipra i Bosne i Hercegovine.

Svaka djevojka po završetku edukacije dobiju certifikat Julijana nails koji je priznat na području EU i kod nas. Osim što radim edukacije za nail art, u sklopu salona radimo i edukacije za svilene trepavice brenda Julijana Lashes.

Tokom edukacija trudim se da polaznice budu sretne i zadovoljne prenesenim znanjem kako bi i one same u budućem poslu bile uspješne i zadovoljne svojim radom.

Ukoliko ste i vi zainteresovani za edukacije, možete se prijaviti putem broja 065 349 549 i 065 430 432, te putem e-mail-a juliananails@yahoo.com.

 

INSTAGRAM: juliana_nails_bih.

 

Pretraži