Trendi kape za zimu

Zima je sa nama! Dakle, vrijeme je da se pobrinite da imate sve neophodne dodatke za hladno vrijeme: sjajan kaput, rukavice, šal, čizme i naravno kapu. Bez obzira smatrate li se osobom koja nosi šešire/kape ili ne, svi postaju ljubitelji kapa kad temperatura padne ispod nule. Srećom, postoji mnogo različitih stilova koje možete izabrati, a […]

Zima je sa nama! Dakle, vrijeme je da se pobrinite da imate sve neophodne dodatke za hladno vrijeme: sjajan kaput, rukavice, šal, čizme i naravno kapu. Bez obzira smatrate li se osobom koja nosi šešire/kape ili ne, svi postaju ljubitelji kapa kad temperatura padne ispod nule. Srećom, postoji mnogo različitih stilova koje možete izabrati, a garantiramo vam da ćete na ovoj listi pronaći kapu koji vama odgovara. Evo par elegantnih i toplih kapica za zimu!

Beanie kapa – Ništa ne priziva zimu kao klasična kapa od pletene vune. Beanie kape su sjajne jer su uglavnom pristupačne i dolaze u mnogo različitih dezena.

 

“Bucket“ šešir – Ove šešire su proslavili zaljubljenici u prirodu, ali oni su zadnjih sezona jedan od najtrendi modnih dodataka. Ovaj teddy šešir od mješavine vune će vas definitivno utopliti.

Mornarska kapa –  ove zime ove klasične kape su doživjele modernizaciju dodavanjem vinilnih ili kožnih dodataka. Uparite ovu kapu sa kožnim hlačama, crnim sakoom i čizmama sa platformom.

Kapa s pufnom – Ove kape su izuzetno nosive uz različite stilove, a u isto vrijeme će vas utopliti a slatka pufnica raznježiti.

Pretraži