Pleteni džemperi su hit i ove sezone

Teško je ostati vedar kad su noći duže od dana, ali barem kad moramo napustiti toplinu svog kreveta da se borimo protiv neprijateljskih vremenskih prilika, to možemo učiniti utopljeni u hrpama pletiva – to je zaista jedini ugodan aspekt zime. Potpuno je prihvatljivo obući se kao da ste još uvijek u svojoj pidžami. U stvari, […]

Teško je ostati vedar kad su noći duže od dana, ali barem kad moramo napustiti toplinu svog kreveta da se borimo protiv neprijateljskih vremenskih prilika, to možemo učiniti utopljeni u hrpama pletiva – to je zaista jedini ugodan aspekt zime.

Potpuno je prihvatljivo obući se kao da ste još uvijek u svojoj pidžami. U stvari, kod džempera je pravilo- što je veći to je bolji. Naša sklonost udobnom oblačenju zapravo je pogodna za zimu; “dugi rukavi”, “dolčevita” i “oversize”  su pojmovi na našoj listi za odabir zimske pletenine – što ugodnije, to bolje.

Možete biti raskošni ili skromni koliko god želite sa odabranim džemperima. Želite klasično bež pletivo koje ćete moći imati u svom ormaru decenijama? Pronašli smo džemper za vas. Želite nešto više trendy? Imamo rješenje i za to!

Džemper od alpaka vune

Džemper sa šik kragnom

 Rolka od merino vune

Šareno pletivo za tmurne dane

Kardigan koji nikad ne izlazi iz mode

Mekano i toplo pletivo

Pretraži