Najbolji lookovi Kate Middleton u 2020. godini

Od toaleta do damskih haljina i svega između, pratimo najbolje stilske trenutke Kate Middleton kroz 2020. godinu decembar 2020 ⬆️ Tokom svoje kraljevske turneje vozom u znak zahvalnosti radnicima javnog prevoza u Londonu, vojvotkinja je nosila svečani kaput od crvene vune sa kariranim šalom i crnim antilop čizmama.   oktobar 2020⬆️ Kate je posjetila Univerzitet u […]

Od toaleta do damskih haljina i svega između, pratimo najbolje stilske trenutke Kate Middleton kroz 2020. godinu

  1. decembar 2020 ⬆️

Tokom svoje kraljevske turneje vozom u znak zahvalnosti radnicima javnog prevoza u Londonu, vojvotkinja je nosila svečani kaput od crvene vune sa kariranim šalom i crnim antilop čizmama.

 

  1. oktobar 2020⬆️

Kate je posjetila Univerzitet u Derbyju u kockastom kaputu Massimo Dutti i pastelno-plavom džemperu.

  1. mart 2020⬆️

Vojvotkinja je izašla u smaragdnoj kombnaciji The Vampire’s Wife dok je s princom Williamom u Dablinu u Irskoj posjetila Guinnessovo skladište.

  1. februar 2020⬆️

Kate je ponovno kreaciju Alexandera McQueena koju je prethodno nosila 2012. na EE BAFTA-e.

  1. januara 2020⬆️

Vojvotkinja od Cambridgea prisustvuje komemorativnoj ceremoniji obilježavanja Dana sjećanja na holokaust u Westminsteru. Nosila je sivu haljinu Catherine Walker.

  1. januar 2020⬆️

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je HMP Send. Nosila je crnu dolčevitu i kaput Massima Duttija sa nabranom suknjom od leopard printa Zare.

 

Pretraži