Novo: Pleteni nokti su trend u svijetu

Ne postoji ništa bolje od nail arta koji izgleda komplikovano, ali je potpuno jednostavan za izvođenje. Efekat pletenih noktiju je upravo to, oduševljavajući sve koji su radili manikir uprkos nevjerovatnoj jednostavnosti. Nakon što smo naišli na trend pletenih noktiju, pristupili smo poslu kako bismo vam donijeli sve što trebate znati o najnovijem trend u svijetu […]

Ne postoji ništa bolje od nail arta koji izgleda komplikovano, ali je potpuno jednostavan za izvođenje. Efekat pletenih noktiju je upravo to, oduševljavajući sve koji su radili manikir uprkos nevjerovatnoj jednostavnosti. Nakon što smo naišli na trend pletenih noktiju, pristupili smo poslu kako bismo vam donijeli sve što trebate znati o najnovijem trend u svijetu nail arta.

Prvo odaberite tri boje po vašem izboru. Možete se zabaviti odabirom lakova, odabirom različitih tekstura i finiša sa svakom različitom nijansom. Za današnji izgled odabrali smo zlatnu metalik, koraljno ružičastu i tirkizno plavu. Zatim shvatite da su pleteni nokti vjerovatno najjednostavnija varijanta nail arta koju ste ikad mogli naći, ali trebat će vam malo vremena jer ponavljanje koraka može biti zamorno. Dok lakirate, nokte, zamislite kako kosu pletete preko jednog pramena preko sljedećeg, a uzorak će imati puno više smisla. I na kraju, ova manikura najbolje izgleda na noktima koji nisu jako kratki. Duži nokti daju više slojeva pletenice, što daje bolji ukupan izgled.

Pretraži