Trendovi u svijetu torbi u 2021. godini

2021. godina nam donosi mnogo novih trendova. Od svakodnevne odjeće do cipela, 2021. godina ima mnogo prostora za pokriti. Ipak, ono što nas posebno veseli su trendi torbe za novu sezonu. Ove torbe koje vam donosimo u nastavku ćete poželjeti imati! Od puffy torba nalik na oblak do strukturiranih torbica, u ovom članku donosimo nešto […]

2021. godina nam donosi mnogo novih trendova. Od svakodnevne odjeće do cipela, 2021. godina ima mnogo prostora za pokriti. Ipak, ono što nas posebno veseli su trendi torbe za novu sezonu. Ove torbe koje vam donosimo u nastavku ćete poželjeti imati!

Od puffy torba nalik na oblak do strukturiranih torbica, u ovom članku donosimo nešto za svakoga. Također, na pistama smo vidjeli kul detalje poput perja, lanaca i perli koji su zaista nadogradili svaku torbu.

 

Fluffy perje

Ovaj stil savršen je kao elegantan dodatak bilo kojoj dnevnoj ili noćnoj kombinaciji.

Šareni lanci

Jedan od najzanimljivijih trendova koji se pojavljuju na pistama je šareni akrilni lanac koji je poput dodatne opreme za vašu torbu.

Metal

Metalne detalje možete povezati sa srednjovjekovnim vremenima, ali sjaj metalne torbice donosi blistavi osjećaj diskoteke koji volimo.

Pletene torbe

Pletene torbe od rafije savršen su dodatak za toplije dane, jer su lagane i izgledaju casual.

Vrećaste „jastuk“ torbice

Ove torbice su trenutno glavni trend, a uz to izgledaju izuzetno mekano i nosivo za svaki dan.

Pretraži