Top 5 boja lakova za nokte koje nose poznati

Što se tiče zimske modne i kozmetičke palete, boje često izgledaju tamnije, a prilično prikladno, najčešće su najhladnije (u smislu tonova) boje koje nosimo tokom cijele godine. Iako su neke nijanse – poput bordo, tamnoplave, smaragdne i srebrne – klasični izbor za hladnije mjesece u godini, važno je imati na umu da uvijek postoje načini […]

Što se tiče zimske modne i kozmetičke palete, boje često izgledaju tamnije, a prilično prikladno, najčešće su najhladnije (u smislu tonova) boje koje nosimo tokom cijele godine. Iako su neke nijanse – poput bordo, tamnoplave, smaragdne i srebrne – klasični izbor za hladnije mjesece u godini, važno je imati na umu da uvijek postoje načini da se stvari promijene. Zimske boje noktiju u trendu su standardne boje, samo svjetlije ili dublje. Njihov preokret u očekivanim zimskim nijansama čini ih jedinstvenima.

Imajući to na umu, nastavite čitati kako biste otkrili najpopularnije boje noktiju za zimu koje nose poznati.

Mauve

Nije sasvim ružičasta, ali ni sasvim bordo, mauve je savršena srednja nijansa.

Srebrena

Zaboravite na klasičnu, svjetlucavo srebrenu. Hrom visokog sjaja je pravi izbor za zimu 2021. Ova svijetla nijansa hrabrija je od tipičnog srebra, što joj daje neočekivanu privlačnost.

Sivo-plava

Kad je plava toliko svijetla, da gotovo izgleda sivo, tada znate da imate nijansu vrijednu nošenja ove zime. Uostalom, predviđa se da će nijanse plave i sive biti glavni trend ove zime.

Mocha smeđa

Bogate, tople nijanse moke će biti glavne i ove zime. Iako je sezona poznata po niskim temperaturama, topla mocha nijansa pomoći će u stvaranju vrućeg izgleda prikladnog sezoni.

Kobalt plava

Još jedna plava nijansa dostojna zime 2021? S kobaltn plavom jednostavno ne možete pogriješiti. Nanesite je i pripremite se za sve komplimente. A ako više volite manikure prekrivene nail artom, znajte da ova nijansa izgleda posebno zapanjujuće sa detaljima na vrhu nokta.

Pretraži