Herbal kupatilo, čarobne odaje Herbal Spa centra

Herbal kupatilo je jedinstven tretman iz ponude Herbal Spa centra za dame. Predstavlja istinsko uživanje uz dobrobiti postizanja čiste i nježne kože, detoksikacije i opuštanja. Piše: Lejla Suljić Lejla Suljić, rođena 1996. godine u Sarajevu. Završila je Petu gimnaziju u Sarajevu, informatičko – matematički smjer, nakon čega završava i prvi ciklus studija pedagogije na Filozofskom […]

Herbal kupatilo je jedinstven tretman iz ponude Herbal Spa centra za dame. Predstavlja istinsko uživanje uz dobrobiti postizanja čiste i nježne kože, detoksikacije i opuštanja.

Piše: Lejla Suljić

Lejla Suljić, rođena 1996. godine u Sarajevu. Završila je Petu gimnaziju u Sarajevu, informatičko – matematički smjer, nakon čega završava i prvi ciklus studija pedagogije na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Nakon nekoliko godina njen pravac postaje marketing u kojem se dodatno usavršavala. Trenutno zaposlena u Herbal Spa centru.

 

Ovaj čarobni tretman smanjuje bol kod reumatskih bolesti, a ako želite poboljšati izgled svoje kože herbal kupatilo je idealno mjesto za Vas. Osmišljeno tako da svim damama pruži osjećaj čistoće i lagodnosti, u ovom parnom kupatilu usluga kupanja i pilinga se pruža od strane stručnog osoblja. Svaka kupka se radi sa parom, sapunom, Lifa rukavicom i odgovarajućom smjesom za piling, a koja je posebna za svaki tretman. Posebna smjesa biljaka se dodaje za regeneraciju vašeg tijela, u obliku maske koja se nanosi na lice, tijelo i kosu. U nastavku teksta pročitajte sve blagodati ovog tretmana.

Istinsko uživanje u spa tretmanima počinje sa parnim kupatilima (hammamima) u Herbal Spa. Tradicionalni tretman zemalja Srednjeg Istoka iskustvo je koje donosi dobrobit postizanja čiste, nježne kože, detoksikacije i opuštanja. U Herbal spa centru postoji više vrsta kupatila, ali u ovom tekstu ću reći nešto više o Herbal kupatilu kao jedinstvenom tretmanu koji možete pronaći samo u Herbal Spa centrima.

Ovaj tretman odličan je za detoksikaciju organizma, čišćenje i hidrataciju kože, te je izuzetno relaksirajući. Trajanje tretmana u kojem će svi zasigurno uživati je 60 minuta. Trebate doživjeti ovo iskustvo i uvjeriti se da Herbal Spa osoblje u privatnom utočištu pruža beskrajan komfor i uslugu regeneracije kože tijela.

Parno kupatilo

Kao što i sam naziv „herba“ kaže, riječ je o parnom kupatilu koji se bazira na posebnoj mješavini ljekovitih biljaka od kojih se pravi piling za tijelo. Pilinzi na bazi mlijeka, limuna i soli, provjerena su receptura prirodnog načina detoksikacije i njege kože. Parno kupatilo u Herbal Spa je jedinstven vid relaksacije kojem se rado vraćate.

Kada krenete sa tretmanom, prvi postupak je korištenje pare nakon čega se klijenti neko vrijeme ostavljaju u istoj. Nakon toga nanosi se sapun od posebnih ljekovitih biljaka, te sa istim klijenti opet ostaju u pari, kako bi njihova koža i tijelo što bolje upile sve što je potrebno koži. Nakon toga nanosi se piling kojim se uklanjaju mrtve stanice sa kože, te se ona dodatno hidratizira. Na kraju slijedi tuširanje klijenta čime je postupak završen. Također, za izvođenje ovog tretmana klijentima je obezbijeđen jednokratni veš (bez gornjeg dijela), ali su isto tako se može ponijeti svoj kupaći kostim.

Jako je bitno napomenuti da srčani bolesnici, trudnice i osobe sa povišenim krvnim pritiskom ne smiju raditi ovaj tretman. Za njih postoji više od 100 različitih usluga, koje Herbal spa pruža, ali ovaj tretman na žalost nije namijenjen za ovu skupinu ljudi.

Neka Vaš izbor bude ovaj 60 – minutni tretman sa kojim će dan završi kvalitetno, uz dubinsku njegu, relaksaciju i vraćanje energije.

Herbal Spa tretmani odlični su za dobar osjećaj i lijep izgled. Oni koji se izdvajaju kao posebno dragi klijentima su parna kupatila. Inspirisani prirodom, posebno osmišljeni tretmani za dušu i tijelo u parnom kupatilu pružit će vam osjećaj lagodnosti i kraljevske čistoće.

 

Pretraži