Kako bi vaša kosa što duže očuvala zdrav i atraktivan izgled potrebna joj je savršena njega

Zdrava i njegovana kosa čini nas zadovoljnima, samouvjerenima i poželjnima. No, kosa nije samo naš ukras. Ona je i svojevrsni indikator svega onoga što se dešava u našem organizmu. Zdrava kosa vizualno je atraktivna, ali isto tako svojom bojom, teksturom i mirisom neodoljiva i poziva na dodire. Piše: Anita Jukić, frizer Veliku pažnju privlači kosa. […]

Zdrava i njegovana kosa čini nas zadovoljnima, samouvjerenima i poželjnima. No, kosa nije samo naš ukras. Ona je i svojevrsni indikator svega onoga što se dešava u našem organizmu. Zdrava kosa vizualno je atraktivna, ali isto tako svojom bojom, teksturom i mirisom neodoljiva i poziva na dodire.

Piše: Anita Jukić, frizer

Veliku pažnju privlači kosa. Lijepa i njegovana kosa je ukras svake žene i najljepši nakit. Anita Jukić dolazi iz Viteza, vlasnica je salona “Anita“, a njene klijentice je rado zovu HairDoc. Frizerstvom se bavi petnaest godina i s punim pravom može reći da svaka žena bez obzira kojim poslom se bavila, mora izdvojiti vrijeme za svoju kosu da bi ona bila zdrava, uredna i njegovana. Za naš časopis piše o Sensus proizvodu za kosu, te zdravlju i njezi.

Zdrava i njegovana kosa čini nas zadovoljnima, samouvjerenima i poželjnima. No, kosa nije samo naš ukras. Ona je i svojevrsni indikator svega onoga što se dešava u našem organizmu. Zdrava kosa vizualno je atraktivna, ali isto tako svojom bojom, teksturom i mirisom neodoljiva i poziva na dodire. Kako bi vaša kosa što duže očuvala zdrav i atraktivan izgled potrebna joj je savršena njega. Senus hairlovers proizvodi odličan su izbor. Ako mislite da su svi šamponi više-manje isti i da oznaka za tip kose ne znači ništa, opasno se varate. Teško je pronaći idealan šampon, no Sensus ima rješenje za sve. Za svaki tip kose Sensus je razvio tretmane, a vas od savršene kose dijeli samo nekoliko klikova. Klijentice mog salona jako dobro znaju što znači Sensus, jer samo zdrava i njegovana kosa je lijepa kosa, a Sensus proizvodi im upravo to i poklanjaju. Oduševljenje i zadovoljstvo se primjećuje već na prvom susretu sa Sensus proizvodom i tu se rađa neraskidiva veza. Pomoć i savjete pri odabiru idealnih proizvoda za svoju kosu možete potražiti na stranici našeg salona „Frizerski salon ANITA „ na blogu „Sveznalica Ann“.  Moji frizeri vam rado pomažu, a kupovinu istih možete obaviti on line kod „Ziblincoteam“  kao i u Ziblin poslovnicama širom BiH.

 

Pretraži