Izdvojeno: Najljepše vjenčanice iz poznatih filmova i serija

Sex and the City Je li se neko oporavio od vjenčanice Vivienne Westwood koju je Carrie Bradshaw nosila u filmu Seks i grad 2008.? Očito je da je haljina za nju i za Facu izazvala komplikacije, ali iskreno, svaki bismo dan odabrali ovu haljinu umjesto Face. Suits Kad pomislite na Meghan Markle u vjenčanici, to […]

Sex and the City

Je li se neko oporavio od vjenčanice Vivienne Westwood koju je Carrie Bradshaw nosila u filmu Seks i grad 2008.? Očito je da je haljina za nju i za Facu izazvala komplikacije, ali iskreno, svaki bismo dan odabrali ovu haljinu umjesto Face.

Suits

Kad pomislite na Meghan Markle u vjenčanici, to je vjerojatno Givenchy haljina koju je nosila na vjenčanju s princem Harryjem 2018. Međutim, njezin lik u seriji Suits, Rachel Zane, na sebi je imala vjenčanicu V-izreza bez rukava za vjenčanje s partnerom na ekranu Mikeom Rossom.

Prijatelji

Je li ikad postojao bolji televizijski trenutak od Monice Geller, Rachel Green i Phoebe Buffay koje se izležavaju u vjenčanicama koje su kupile samo zbog toga? Ne, mislimo da ne.

Funny Face

Audrey Hepburn imala je brojne kultne kombinacije, uključujući ovu kratku vjenčanicu Givenchy od satena i tila. Izuzetno chic!

The Office

Nakon što smo ih gledali kako flertuju za radnim stolom u svakoj epizodi, Pam Beesley i Jim Halpert – omiljeni TV par – napokon su se vjenčali u 6. sezoni.

Father of the Bride

Vjenčanica Elizabeth Taylor nije razočarala u filmu iz 1950. Kombinacija svile, dugmadi, kragne i čipke sve je što biste mogli poželjeti od izmišljene vjenčanice.

The Notebook

Možda niste primijetili Allieinu (glumi je Rachel McAdams) vjenčanicu, jer ste tokom filma bili prezauzeti plakanjem, ali eto, i da, to je odlična vintage haljina!

 

Pretraži