DISTRIBUTER CASMARINIH PROIZVODA ZA BOSNU I HERCEGOVINU – KOZMETIKA BEZ GRANICA!

0

Casmara je osnovana 1974. godine, a profesionalnost i kvaliteta Casmara proizvoda prepoznata je na čak četiri kontinenta, u više od 64 zemalja diljem svijeta. Njihov laboratorij stalno je u potrazi za novim formulama i novim tehnologijama kako bi bili u trendu s novostima u dermatologiji te estetici lica i tijela.

Kako bi dala konkretne i specifične odgovore za svoje klijente, Casmara daje prednost ulaganju u istraživanje i razvoj proizvoda, te je pionir u formuliranju različitih aktivnih sastojaka kao npr. prvog peptida, Aquaporins (Nobelova nagrada 2003.), niske molekulske mase hijaluronske kiseline.

Casmara je također lider u stvaranju jedinstvenih i originalnih maski: algae peel-off maska “maska par excellence”. Casmara maske imaju jedinstveni način primjene koji pokriva oči i usne, kvalitetno gdje drugi ne uspijevaju. Njihova izrazita učinkovitost napravila je maske Casmara svjetski uspješnim proizvodom i “ best seller product-om” tvrtke.

“Želimo podijeliti našu strast za ljepotu i blagostanje, pa radimo s najboljim stručnjacima u sektoru ljepote i kozmetike, uvjeriti kupce da imaju najbolje iskustvo.”

Casmara distribucijski centri su naš prioritet – glavni cilj nam je preuzeti brigu i dati maksimalnu podršku, najbolju obuku i omogućiti specijaliziranu opremu potrebnu za odrađivanje posla i odradu vrhunskih tretmana s brzim rezultatima

ELENAS D.O.O., SALON LJEPOTE ANA

Salon ljepote Ana postoji već od 2011. godine i fokusiran je na njegu i ljepotu kože lica i tijela, a od 2018. godine u sklopu salona otvorena je firma Elenas d.o.o. kojom postajemo zastupnici Casmarinih proizvoda za Bosnu i Hercegovinu i distributeri za kozmetičku opremu LUX.

Vlasnica Ana Čuljak već duži niz godina se bavi kozmetologijom, praktična znanja je stjecala kroz razne seminare, edukacije kako kod nas tako i u svijetu. Redovito prati i posjećuje sajmove ljepote, jer bitno je ići u korak s vremenom i ulagati u nova znanja.

Uz ugodnu i toplu atmosferu salon je zamišljen kao Vaša mala oaza za relaksaciju gdje se možete opustiti od svakodnevnih obveza i napornog tempa života. S ponosom ističemo da od samoga početka veliku pažnju pridajemo na stalnu edukaciju kao i najnoviju aparaturu kako bismo Vam mogli ponuditi najučinkovitije tretmane.

Usluge koje Vam ELENAS d.o.o., Salon ljepote Ana nudi su:

  • tretmani lica
  • njega tijela
  • trajno uklanjanje dlaka
  • depilacija tijela
  • pedikura
  • nokti (razne tehnike)
  • lash lift
  • oblikovanje i farbanje obrva
  • prodaju kozmetičkih preparata i kozmetičke opreme

Paleta programa i tretmana koje nudimo vrlo je široka i raznolika, na jednom mjestu možete obaviti kompletne tretmane oblikovanja tijela, kao i kozmetičke tretmane te najnovije tretmane dugotrajnog uklanjanja dlačica. Opustite se i relaksirajte uz nas. Uvjereni smo da ćete među tretmanima koje nudimo pronaći nešto što će i Vama uljepšati dan i na trenutak Vas odmaknuti od svakodnevnice i briga. Ako želite konzultacije ili želite zakazati termin, radujemo se komunikaciji s Vama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here