Mi znamo koja će frizura biti najpopularnija u 2021.!

0

Brigitte Bardot ju je popularizirala i vinula u sam vrh svjetskih frizura koje nikada ne izlaze iz mode, a potom ju je na tom vrhu i zacementirala.

Pretpostavljate? Riječ je o frizuri sa dugim šiškama koje se rastvaraju kao zastori.

Ako “paravan šiškama” dodamo volumen – imamo najraskošniju frizuru koja se vraća na velika vrata i u narednoj godini, 2021., kako u svijetu, tako i kod nas.

Po uzoru na Brižitku, ovu frizuru nastojale su oponašati (s razlogom smo upotrijebili ovaj glagol, jer ova frizura je zapravo cijeli ženski stav i energija), i mnoge druge slavne dame.

Dakle, riječ je o srednje dugoj kosi koja je ravno rezana po dužini, s tim da su na prednjem dijelu pramenovi kose skraćeni u duge šiške, blago stanjene trimerom, ovisno o obliku lica. Kako ova frizura zahtijeva i dodatni volumen, naša preporuka su linije High Amplify od Matrixa i Blanc Volume Up linija za volumen od Black Professional.

Svakako, ovakva glamurozna frizura nipošto ne trpi masnoću, a za one dane kada nam se ne da prati kosu, u pomoć će nam uskočiti suhi šampon.

Neki frizeri preporučuju suhi šampon i odmah nakon pranja i feniranja, jer on tako drži poželjni volumen duže.

Poznate ljepotice koje su godinama pokušale iskopirati ovu frizuru su Kate MossHeidi KlumSienna MillerRosie Huntington – Whiteley i mnoge druge.

Ako se bojite potpune promjene, “zavjesa-šiške” daleko su bolja opcija od onih ravno rezanih, jer ih je lakše pustiti da ponovno porastu i stope se s ostatkom kose. Osim toga, instantno osvježavaju frizuru bez drastičnih promjena.U modernoj eri, nama se čini da ovu frizuru najbolje kopiraju i nose Ruskinje, koje se poigravaju i s koloracijom, a najbolje ju nose uz sjajne usne i debelo izvučen tuš.

Za blago učvršćivanje, koje neće slijepiti agresivno sredstvo preporučujemo Matrix Total Results High Amlify Proforma.

Ono što je najbolje kod Brižit-šiški jeste da jednako dobro stoje kako na kraćoj i tankoj, tako i na dugoj i gustoj kosi, bez obzira na boju, te da li je valovita ili ravna.

Jedini problem pri kreiranju ove frizure mogu predstavljati tzv. ‘zvrkovi’ odnosno smjer rasta dlake koji često ne dopušta kreiranje šiški kakvih želimo.

Također, budući da ove šiške zahtijevaju stepenasto i slojevito šišanje i istanje vrhove, istanjene dijelove potrebno je njegovati nemasnom njegujućom kremom, a preporučujemo Cocochoco Silk Boost kao idealnu kremu za ovu varijantu.

Šiške-paravani već su zaludjele su poznate žene kao što su Hillary Duff, Sofia Vergara, Alexa Chung, Camila Cabello, Madison Beer, Michelle Keegan, Natalia Avelon…Birate li ih i vi?

 

Izvor: frizerland.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here