NeoNail – kralj(ica) manikure!

0

Priznajmo, ako na ičemu zavidimo slavnim djevojkama i ženama, ili ‘it’ djevojkama iz susjedstva, onda su to njegovani, sjajni i ženstveni nokti s intenzivnom i bogatom bojom, čemu smo se divile još kao djevojčice.

Dugi ili poludugi, nalakirani nokti bili su jedna od onih stvari zbog čega smo jedva čekale odrasti. Sada, napokon, tu želju možemo i ispuniti – dovoljno je da odemo do najbližeg kozmetičkog salona i zatražimo NeoNail manikuru. 

Zašto baš NeoNail?

NeoNail je naše novo otkriće u svijetu UV gel-lakova, savršeno osmišljeni sistem proizvoda za salonsku manikuru, koji će jedan salon ikada trebati. Kozmetičarska srca će jače zakucati kada čuju da ovaj brend ima multifunkcionalne proizvode kao što su baza i završnica u jednom proizvodu, te nijanse kakve viđamo samo na Instagramu ili u Pantone nijanseru. Ukratko, sve što možete zamisliti, ono o čemu najzahtjevniji klijenti priželjkuju ovaj će Vam brend ostvariti i olakšati posao bogatom, kvalitetnom i inovativnom tehnologijom. Iako je NeoNail tek nedavno stigao police Frizerlanda, naši nail artisti već su otkrili njegove benefite i prisvojili ga kao broj 1 u svom salonu. 

S jedinstvenim UV lakovima za nokte iz NeoNaila-a, styling će biti postojan do tri tjedna, samo jedan sloj laka pruža potpunu prekrivenost, naneseni sloj je otporan na strugotine i ogrebotine – a ono što su naši kozmetičari posebno pohvalili jeste da ovi gel lakovi stabiliziraju nokat, skrivaju moguće nepravilnosti ploče noktiju.

Već smo opčinjeni Baby Boomer setovima u Rose i Nude nijansama, a novi predmet obožavanja nam je i NeoNail Starter First Choice set koji sadrži sve potrebno za izradu klasične manikure (turpiju, lampu, bazu i završni sjaj u jednom, dehidrator, potiskivače zanoktica, te odstranjivač).

Pssst: Ovaj set našao je utočište u domovima dama koje odvažno i smjelo nose crvenu Ferrari boju! 

NeoNail Plant Based Wonder – Veganski lakovi za nokte 

Veganski stil života, kozmetika i beauty industrija okrenuta prirodnim sastojcima koji se stapaju s našim tijelom otvorili su nam oči da biramo racionalnije. NeoNail sada ima i savršen spoj tih zahtjeva s modernom tehnologijom glorificirajući prirodnu ljepotu!  Plant Based Wonder klasični, brzosušeći lakovi iz NeoNaila koji dolaze u 30 prekrasnih nijansi. Ne samo da su veganski i cruelty-free, već su sačinjeni od 77% prirodnih sastojaka. 

Atraktivno pakiranje s drvenim čepom čini ih idealnim poklonom za najdražu veganicu, a njihove prekrasne nijanse bit će Vaš omiljeni modni dodatak koji brzo možete nabaciti za izlazak! Vrhunsku NeoNail ponudu UV gel lakova, klasičnih veganskih lakova, kao i proizvoda za njegu kože ruku i stopala otkrijte u najbližoj Frizerland poslovnici! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here