Tatjana Mucić: Kosa je ukras svake žene

0

Kosa je ukras svake žene, a i muškarca naravno i treba se njegovati preparatima koji odgovaraju tipu kose. 

Beautiful tim danas vam predstavlja Tatajnu Mucić. Završila je srednju frizersku školi i nekoliko edukacija. Sa Tatjanom smo razgovarali o nijansama koje djevojke najviše biraju ove zime. U nastavku teksta pročitajte više. 

Za početak nam se predstavite?

Prije svega, hvala Vam na ovom pozivu za kratki intervju. Ja sam Tatjana Mucić, Ljubušanka već trideset godina. Završila sam srednju frizersku školu i još nekoliko edukacija, i naravno na tome ne stajem.  

Koje frizure su sada „IN“?

Što se tiče “in” frizura, to je veoma širok pojam kojeg ću pojednostaviti. Danas je sve “in”, a razlike se prave samo u ukusima (o kojima se ne raspravlja). Trendovi se mijenjaju svaki dan, tako da je “in” ono što se nama sviđa i što nam stoji, a ne ono što nam drugi nameću. 

Koje boje se najviše koriste u hladnim zimskim danima? Da li su to tamni tonovi ili ipak svijetliji?

U hladnim zimskim danima nekako većina ide prema srednje tamnim nijansama i prirodnim bojama, toplijim tonovima. Naravno, uvijek ima onih koji se već godinama drže “svoje boje”, i samo je osvježavaju. 

Recite nam koji je to prirodni sastojak koji regeneriše kosu, tj. Koji je potrebno da nanosimo na našu kosu kako bi kosa izgledala prirodno i njegovano?

Kosa je ukras svake žene, a i muškarca naravno i treba se njegovati preparatima koji odgovaraju tipu kose. Tako ni prirodni preparati ne djeluju na svaku kosu isto. Postoje razne maske za kosu, od kojih bih izdvojila masku za suhu kosu Rosen kozmetike koja je na prirodnoj bazi.  Ali prije svega, ni jedan preparat, bio home made ili profesionalni ne može obnoviti kosu koja je uništena kemijskim proizvodima, nekvalitetnim glačalima za kosu i nepravilnim rukovanjem kosom. 

Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce?

Težite za ispunjenjem svojih snova, ako vam je teško znači da radite ispravnu stvar, skupite snagu i idite dalje jer poslije svake oluje izađe sunce i dan je puno ljepši. Ponašajte se prema ljudima onako kako biste voljeli da se oni ponašaju prema vama, uvijek će biti osuda i sputavanja, ali ne dajte da vas to spriječi jer svako ima pravo na svoje mišljenje, a od mišljenja se ne živi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here