Vodič za savršenu kožu: Najnoviji trendovi i tretmani

0

Otkrijte najnovije tehnologije u dermatološkoj njezi

Za većinu najljepši period godine je tu. Malo zatezanja i aktivacije kože kako bi dugotrajno zadržala elastičnost je svima dobrodošlo, a ako uz to ide i mršavljenje rezultat je vrhunski. Nema boljeg od sretne i zadovoljne žene. S ljetom živajući na suncu često zaboravimo na isušivanje kože.  Dobra priprema prije i hidratacija nakon za kožu puno znače.

Mala pomoć aparata koji zatežu kožu i smanjuju obujam više je nego dobrodošla. Accent Prime uređaj za tijelo za kojeg imamo samo riječi hvale je moj izbor kaže nam dr. Anđela Prolić. Djeluje jako brzo i učinkovito rješava problem viška obujma i kože.  Za lice se biraju tretmani MultiFrax frakcijskim ne-ablativnim laserom, Thermi RF radiofrekvencija i Lumixa collagen booster. Uz ove tretmane aktivno radimo na prirodnoj biostimulaciji mezoterapijskim koktelima i biostimulatorima.

Koje biste tretmane preporučili?

Svi smo različiti i pojedinci planiraju obnovu kože  ranije, dok ostali čekaju zadnje tjedne, ali sve se može individualno prilagoditi I naći najbolje rješenje u vidu brzine otapanja, uklanjanja celulita ili  podizanja I zatezanja kože.

Većinu tretmana smo prilagodili i radu ljeti kako bi klijenti bili u sigurnim rukama bez straha, a nakon tretmana koriste se točno propisani protokoli njege obzirom većinom radimo minimalno invazivne tretmane. Za one invazivnije poput Q switch Lasera i jačih pilinga ipak se držimo zimskog perioda dok se najnoviji ne-ablativni MultiFrax Laser radi cijele godine, pa i ljeti. Prije i tijekom godišnjih odmora uvijek se biraju tretmani duboke hidratacije i to je na liječniku da vam složi paket kako bi koža bila spremna za ljeto.  Najčešće uključuje tretmane poput Lumixa collagen boostera koji  se posebno preporučuje ljeti zbog svog zaštitnog učinka obnove kože i eliminacije oštećenja uzrokovanih suncem. Aktivnije tretmane poput Infini RF radimo do ljeta, a  tretmane biostimulacije I mezoterapije te radiofrekvencijske tretmane Accent Prime RF i Thermi RF ali i sve tretmane tijela cijelu godinu.

Kako izabrati najbolji tretman za sebe?

Izbor tretmana svakako ovisi o stanju kože I željenom rezultatu. Najčešće kure traju 2-4 tjedna i u to vrijeme postignemo potpunu obnovu kože, čiji kolagen još dugotrajno jača nekoliko mjeseci. Rezultati su zapanjujući posebno kada kombiniramo MultiFrax frakcijski laser i Accent Prime radiofrekvenciju. Podizanje kapaka radimo Thermi RF uređajem i za to nam treba 6 dolazaka na tretman.

Njega tijekom ljeta?

Dobra hidratacija ljeti je uvijek izbor uz naravno medicinsku komponentu aktivnog tretmana što može biti radiofrekvencija ili drugi stimulirajući tretman kako bismo ipak imali duboku stimulaciju kolagena koja je svima potrebna. Ponekad se klijenti odlučuju I na tretmane koje ne mogu raditi zimi zbog posla te koriste godišnji odmor za obnovu kože, Tu smo posebno pažljivi, ali dovoljno intenzivno pristupamo kako bi se koža obnovila. Tu najčešće biramo frakcijski MultiFrax laser jer je učinkovit i bez oporavka imamo samo crvenilo dva sata. Uz njega koristimo I I Lumixa tehnologiju koja znanstveno dokazano ubrzava cijeljenje I obnovu kože.

Velika novost je Therma D.A.S. minimalno neinvazivan tretman pomlađivanja

Ova inovacija kombinira bezbolnost, sigurnost i visoku učinkovitost, nudeći brze rezultate uz samo jedan tretman. Posebno preporučljiv za izrazito opuštenu kožu i podbradak, tijekom terapije, liječnik pažljivo koristi kanilu uz kontroliranu temperaturu, podižući kožu i postižući zatezanje.

Therma D.A.S. ne samo da zaglađuje bore i poboljšava teksturu kože, već i poboljšava njezinu kvalitetu, sve bez nuspojava i oticanja. Stimulira proizvodnju kolagena i fibroblasta, poboljšava teksturu i kvalitetu kože, smanjuje opuštenost kože, minilifting, remodeliranje kontura lica.

Ovaj tretman savršen je za one koji traže brze i sigurne rezultate. Tko ne bi želio zategnutu kožu i riješiti se podbratka u samo jednom tretmanu?

Važno je napomenuti da uz zatezanje, tijekom terapije koristi se i liposukcijski modul, što dodatno poboljšava rezultate tretmana.

Oaza vrhunskih tretmana

U Zagrebu i Splitu poliklinika Dermamed oaza je najnovijih tretmana. Kako  sam već naglasila za lice i tijelo fascinira nas učinkovitost Accent Prime uređaja i Therma DAS endoradiofrequencije, tu je uvijek i hollywoodski tretman Thermi RF za kapke i obnovu vaginalne stijenke I prevencije curenja mokraće.

Za vrat, dekolte, lice, ožiljke i strije dobili smo najjačeg saveznika:  MultiFrax® laser. Frakcijski laser medicinski je uređaj samo u poliklinikama koji je  vrhunac  tehnologije u pomlađivanju kože lica i tijela, a posebno je pogodan za tanku kožu na rukama jer uklanja pigmentacije I obnavlja kožu bez većih oštećenja te se moguće odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima. Dugo smo čekali laser koji je nježan I učinkovit. Ovisno o potrebi kože individualno se prilagođava intenzitet, dubina i trajanje tretmana, što omogućuje personalizirani pristup i optimizirane rezultate.

MultiFrax® laser  unaprijeđena je verzija izumitelja prvog Fraxel lasera i ima FDA odobrenje uz patentnu zaštitu nekoliko inovacija jačine i usmjerenosti laserske zrake. Koristi kombinaciju dviju valnih duljina  1927nm i 1550nm istovremeno ili odvojeno ovisno o potrebama kože.

I za tretmane cijele godine, a pogotovo ljeti najnovija medicinska inovacija:

Lumixa Collagen Booster – FLE TECH  (Florescent Light Energy) inovacija je u tretmanima kože lica vrata I dekoltea. Uz pomoć patentiranih kromofora koji se aktiviraju svjetlom ovaj tretman donosi dubinsku obnovu kože, uništavanje slobodnih radikala koji uzrokuju oštećenje kože I 700 puta pojačano stvaranje kolagena navodi nam dr.Prolić koja je posebno zadovoljna rezultatima nakon tretmana  koji su utemeljeni na medicinskim istraživanjima, znanosti i biotehnologiji, a krenuli su od tretmana cijeljenja rana sto je iskorišteno za inovaciju u obnovi kože I prevenciji starenja. Lumixa gel ima specifičan energetski profil koji je učinkovit u smirivanju reaktivnosti kože i stresa, sprječavanju i suzbijanju upala te regeneraciji i revitalizaciji kože.

Kvaliteta, učinkovitost i rezultat su najvažniji kako bismo izabrali najbolji tretman za vas. Obratite se s povjerenjem na besplatne konzultacije kod naših stručnjaka.

Poliklinika Dermamed LOKACIJA SPLIT Poljička cesta 28b/II kat LOKACIJA ZAGREB Krapinska 16 / II kat.
+385 91 7858 357 info@dermamed.hr

Sponzorski tekst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here