Od Edukacije do Savršenog Manikira: Crystal Nails Tim

0

Crystal Nails tim čine stručni i kvalifikovani edukatori sa preko 10 godina iskustva, kako u salonskom radu, tako i u prenošenju znanja i vještina na druge. Kada ulazite u svijet manikira, od suštinskog je značaja odabrati pravog edukatora koji će vas pravilno uvesti u ovu prekrasnu umjetnost. Naš tim veruje da je kvalitetna edukacija temelj uspješnog manikira.

Osnovna Edukacija: Prvi korak ka uspjehu

Od samog početka, polaznicima naših kurseva objašnjavamo:

  • kako pravilno koristiti materijale, koji su im materijali potrebni za dalji rad,
  • kako se pravilno pripremaju i održavaju četkice i pribor,
  • radi sa električnom mašinicom i potrebnim nastavcima za aparatni manikir.

Trajni lak i rad sa bazama su jedna od najtraženijih usluga u salonskom radu. Na osnovnom kursu prelazi se izlivanje ili produžavanje nokatne ploče šablonima ili tipsama i odradi se korekcija noktiju koji su izrasli nakon mjesec dana.

Nakon osnovnog kursa svaka polaznica treba da samostalno vježba i primjenjuje teoretsko i praktično znanje koje je dobila. Ono što svaka početnica treba da zna je da je ovo zanat koji se „peče“ i da jedan kurs nije dovoljan da bi neko bio dobar tehničar. Nakon prve edukacije slijedi ispravka u radu, gdje se polaznici objasni sve ono sa čim je imala poteškoća prilikom vježbanja. Tek nakon toga dolazi se do željenih rezultata i može se započeti samostalni rad.

Napredne Tehnike: Istaknite svoju kreativnost

Za sve one koje žele da usavršavaju svoj rad, postoje i napredne tehnike, koje će ih izdvojiti i istaći njihovu kreativnost u moru tehničara. To podrazumijeva moderne tehnike i ekstremne forme.

Ako želite da isprobate svoju kreativnost u crtanju (nail artu) i da na taj način budete kreativni i ponudite svojim klijentima nešto drugačije, nudimo i kurseve za nail art.

Naša Misija: Inovacija i Kvalitet

Crystal Nails se iz godine u godinu trudi da ponudi najbolje materijale na tržištu i najefikasnije tehnike koje će ubrzati salonski rad.

Ulaganje u znanje i praćenje savremenih trendova ključno je za uspjeh u ovom dinamičnom poslu. Stečeno znanje brzo zastarijeva, stoga je neophodno stalno ulaganje u edukaciju kako biste zadržali postojeće i pridobili nove klijente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here