Hollywood , marketing ili MEDICINA

0

Hollywoodske glumice popularizirale su mnoštvo estetskih tretmana. Jennifer Aniston je prije nekog vremena popularizirala tretman polinukleotidima izjavivši za Wall Street Journal da je probala spermu lososa za zdrav i blistav ten i da odmah nakon aplikacije  nije primjetila veliku razliku ali da to smatra tretmanom budućnosti.

Iako na prvu zvuči bizarno i gadljivo, ne radi se o spermi lososa, nego o malim fragmentima DNK, točnije adenozinu koji preko točno odrednih receptora stimulira stanice.

Pa u čemu je “kvaka”? Samo marketing, ili tretman stvarno funkcionira?

Kartko i jasno: tretman stvarno funkcionira!

Nema dramatične razlike, izgledat ćete isto, injekcije ne uklanjaju bore kao botoks i ne daju volumen kao hijaluronski fileri. Ništa od toga ne treba očekivati. Izgledat ćete jednako kao do sada, samo zdravije i nekoliko godina mlađe – koža će blistati i biti hidratizirana, konture lica zategnute, a izgled i pogled mlađi.

Nucleofill polinukleotidi su poznati kao novi sastojci koji pokreću regeneraciju tkiva. To je prirodan način za poboljšanje kvalitete kože i potpornih tkiva (mišića, ligamenata I masnog tkiva) na staničnoj razini. Svrha ubrizgavanja proizvoda je potaknuti vlastite stanice da se repliciraju i da proizvode kolagen i elastin.

NUCLEOFILL  PDRN polinukleotidi izazivaju biorekonstrukciju te omogućuju dugotrajni lifting.

No ova prica bi bila samo jedna u nizu marketinških priča, da nemamo primjere , ne hollywoodskih glumica, nego nas običnih žena i muškaraca koje srećete svaodnevno i mislite kako imamo dobru genetiku.

Ma ne, nije to genetika to je regenerativna medicina.

FULL FACE NUCLEOFILL POLINUKLEOTIDIMA – Tretman je trajao 6mj unutar kojih su napravljema 4 tretmana, tretirajuci cijelo lice i regiju oko očiju.

Mr.sc. Amela Karić Hajduk,dr.med.dent., spec.dentalnepatologije i  endodoncije. koja je završila i postdiplomski studij iz Neinvazivne estetske medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci, ljubazno nam je ustupila fotografije svog rada kako bi mogli prikazati djelovanje polinukleotida na cijelo lice.,,Blistava i njegovana koža je danas imperativ, a to mozete postici upravo ovim preparatom. Neinvazivnim metodama, sigurnom i brzom aplikacijom dobivam fantasticne rezultate. Pacijenti vide instant poboljsanje u teksturi koze na svom licu i prezadovoljni su. Ono sto se meni jako svidja je sto imamo nekoliko vrsta preparata za razlicite namjene, tako da uvijek postizem maximalan rezultat”-kaze dr Karic.

NUCLEOFILL se može aplicirati na vlasište, cijelo lice i tijelo. Ovisno o mjestu aplikacije, koriste se proizvod različitih koncentracija i različitih molekularnih masa: NUCLEOFILL Strong, NUCLEOFILL Medium, NUCLEOFILL Soft Plus, NUCLEOFILL Medium Plus.

Nucleofill Strong (2,5 %) I Medium (2%) koriste se za biorekonstrukciju lica, te za vrat, dekolte i tijelo.

Nucleofill Soft Plus koristi se za područije oko očiju za uklanjanje upalih, tamnih podočnjaka i bora. Te je svojom molekularnom masom prilagođen za aplikaciju u to nježno i osjetljivo područije.

Nucleofill Medium Plus koristi se za regeneraciju vlasišta, obrva i brade.

NUCLEOFILL je siguran, visoko pročišćen prirodni proizvod, te je mogućnost alergijske reakcije na njega minimalna. Nakon tretmana, pojedini pacijenti mogu osjetiti lagano crvenilo i blagi otok na mjestu ubrizgavanja, ali te nuspojave vrlo brzo nestaju. Tretman je bezbolan i pacijenti se odmah po njegovu završetku mogu vratiti svojim redovnim obavezama.

Drago nam je da se Nucleofil polinukleotidima mogu tretiraati I različite vrste ožiljaka I to bez stvaranja dodatne trauma pacijentu. Dovoljno je direktno u ožiljčano tkivo aplicirati polinukleotide.

Jedna aplikacija Nucleofill Medium

Dvije aplikacije Nucleofil soft plus, posebno namjenjen za područije oko očiju,unutar dva mjeseca.

Jedna aplikacija Nucleofill Medium Plus , namjenjen za vlasište. Slika prije tretmana I nakon 6 mjeseci.

Budući da NUCLEOFILL djeluje u dubljim slojevima , za prve vidljive rezultate potrebno je petnaestak dana, dok je potpuni rezultat vidljiv za dva mjeseca od tretmana. Trajnost rezultata varira od osobe do osobe, no l preporuka da  se za održavanje postignutog željenog rezultata tretman ponovi svakih 6 do 12 mjeseci. Broj tretmana, protokol i dinamiku održavanja rezultata oodređujete kroz individualni pristup svakom pacijentu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here