Alisa Šuvalija Osmanković: Glow Lipssyce

0

Kako hidratizujemo i njegujemo naše lice da bi bilo što ljepše, ovim tretmanom to isto radimo i sa usnama.

Piše: Alisa Šuvalija Osmanković, make-up i Brow artist.

U svijetu ljepote, svaki korak nosi sa sobom čaroliju, a svaki san može postati stvarnost uz istinsku vjeru i predanost. Alisa, živi po tom vjerovanju, dajući svoj maksimum kako bi pretočila svoje snove u stvarnost. Nedavno putovanje u Beč nije bilo samo još jedna stanica na tom putu, već ključna stepenica ka ostvarenju njezine vizije. Kroz edukaciju Lamimakersica & Lashica, Alisa je podijelila svoje znanje s 25 odabranih dama, pružajući im alate za ulazak u svijet beauty industrije s novim samopouzdanjem i vještinama. Alisa otkriva novu tajnu ljepote: Glow Lipssyc, revolucionarni tretman koji ne samo da njeguje, već i obnavlja prirodnu ljepotu usana.

Magija je vjera da se sve može dogoditi. I zaista je tako. Bitno je samo čvrsto i istinski vjerovati u svoju ideju, zamisao i svim silama stremimo ka ostvarenju iste.  Ja sam vjerovala. Od samog početka. Kada daš sebe 200% za pretočavanje sna u stvarnost, onda je zaista sve moguće.

Edukativna pustolovina u Beču je samo još jedna stepenica ka ostvarenju mog sna. Ideja o edukaciji Lamimakersica & Lashica je došla savim spontano, a brže nego sam i zamišljala, ostvarila se.

Jedno sjajno iskustvo i druženje, mene kao mentorice i vaše odabrane -Lami majstorice-, kako to cure vole reći.

Istinski sam uživala kako u edukativnom programu, prenošenju tehnike i znanja curama iz Beča, tako i u sjajnom druženju, razmjeni iskustava, novim poznanstvima, zajedničkom spoznavanju i naravno, daljoj primijeni Lamimakersica & Lahica; sigurna sam da će manija Lamimakersica & Lashica brzo zavladati i Bečom i svaka druga dama će imati obrve o kakvim je oduvjek sanjala.

Upoznala sam 25 sjajnih dama, kako kroz edukacije, tako i kroz rad tretmana i njihovo oduševljenje i zadovoljstvo je moj pokretač I najveća potpora.

Zadovoljstvo mi je što su baš mene odabrale kao mentoricu i nekoga ko će ih usmjeriti sa nešto drugačijom tehnikom kojom će kročiti u ovu sferu Beauty svijeta i samim tim započeti svoj vlastiti biznis.

Volim praviti čaroliju na vašem licu, a povjerenje onih koje se prepuste unatoč lošem iskustvu ili strahu od istog su moj pokretač i čine da svaki novi put budem sve bolja i upustim se u nove izazove.

Važno je konstantno raditi na sebi, svojoj tehnici, nadograđivati je, vjerovati u svoju strast i uspjeh je zagarantovan. Strast je nešto što nas snadbijeva stalnim entuzijazmom, pažnjom i energijom potrebnim za uspjeh.

Tako da, prirodne, jasno definirane, nahranjene, botoxirane, začešljane, uredne Lamimakersice & Lashice su sve što nam treba, posebno u ovim toplim, ljetnim danima.

Moja Beauty turneja je započela, a naravno, uskoro donosim i još noviteta koji će upotpuniti naš bještavi i zdravi izgled.

Kako svojim damama volim pružiti nešto drugačije beauty usluge sa svrhom, ovaj put sam se odlučila da potpunu brigu posvetimo našim usnama.

Otkrivam vam tajnu savršeno njegovanih, zdravih, prirodno volumeniziranih usana.

Bez obzira da li ste prethodno doradile vaše usne nekom od tehnika ili ne, one će nakon ovog tretmana biti osvježene i znantno senzualnije i privlačnije. Riječ je o Glow Lipssycama.

Uz posebnu spa njegu usana, piling istih, posebnim aparatom sa fototerapijom apliciramo hijaluron i kolagen, (nema klasičnog -bocanja), radimo nanoiglicama koje ne mogu oštetiti vaše tkivoi tretman je bezbolan. Ovim tretmanom stimulišemo proizvodnju kolagena i elastina. Tretman uklanja mrtvu kožu sa usana, dubinski hidrira, prirodno volumenizira usne, smanjuje pukotine na usnama, popunjava bore koje dolaze starenjem.

Tretman Glow Lipssyca nipošto ne treba izjednačavati niti porediti sa konkretnim punjenjem usana hijaluronom, filerima, jer ovaj tretman ima za zadatak i funkciju neke druge stvari.

Kako hidratizujemo i njegujemo naše lice da bi bilo što ljepše, ovim tretmanom to isto radimo i sa usnama.

Veličina usana je gnetski određena, ali, kako godine odmiču tako se one stanjuju a samim tim se pojavljuju i bore na usnama i oko njih.

Gubi se na volumenu, elastičnosti, a sve to zbog smanjenja kolagena u organizmu. Stoga je njega usana podjednako važna kao i briga o ostatku kože, s tim da usne traže dodatnu hidrataciju.

Potrebno je ponoviti tretman nakon 2 sedmice i isti održavati pomoću specijalnog sjaja koji svaki put kad ga nanesete aktivira sav apliciran hijaluron i kolagen.

Savršene obrve, trepavice i usne. Zar nam treba nešto više?!

Vidite ono što želite, uzmite ono što vidite.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here