Dobrodošli u Cosmo Obrazovno-kreativni centar

0

U našem centru, posvećeni smo pružanju vrhunske edukacije za buduće i sadašnje profesionalce u industriji ljepote. Naša specijalnost je obuka za nail art tehničare, profesionalne šminkere i Phibrow tehničare.

PIŠE: Jasmina Goran, edukator/kozmetičar

BIOGRAFIJA: Jasmina Goran, vlasnica i menadžerica Obrazovno-kreativnog studija COSMO u Travniku, Bosna i Hercegovina, svoju strast prema ljepoti pretvorila je u uspješnu karijeru koja traje od 2008. godine. Kao Nail Educator kod Perfect Nails iz Budimpešte od 2014. i Master Make-up Educator od 2017. godine, Jasmina je kontinuirano unapređivala svoje znanje i vještine. Posebnu pažnju posvetila je edukaciji u području microbladinga, završivši prestižne tečajeve kod PhiBrow artista. Njeno medicinsko obrazovanje dodatno je naglašava kao stručnjakinju koja visoko cijeni higijenske standarde. Sa značajnim iskustvom u radu u multikulturnom okruženju, Jasmina se ističe svojim komunikacijskim i rukovoditeljskim sposobnostima, te predano prenosi svoje znanje i vještine na nove generacije stručnjaka.

U srcu Travnika, nalazi se oaza ljepote i kreativnosti – Obrazovno-kreativni studio COSMO, mjesto gdje se strast prema ljepoti pretvara u umjetnost. Na čelu ovog studija je Jasmina Goran, izuzetna edukatorica i kozmetičarka, čija je misija pružiti svojim klijentima i studentima vrhunsko znanje i usluge. Od 2008. godine, Jasmina gradi svoju karijeru s velikom ljubavlju prema ljepoti, neprestano se usavršavajući i šireći svoja znanja. Više o njezinom studiju možete pročitati u nastavku.

U našem centru, posvećeni smo pružanju vrhunske edukacije za buduće i sadašnje profesionalce u industriji ljepote. Naša specijalnost je obuka za nail art tehničare, profesionalne šminkere i Phibrow tehničare.

Sa sedam godina edukatorskog iskustva i velikim brojem uspješno obučenih studenata, Cosmo Obrazovno-kreativni centar postao je sinonim za kvalitet i inovaciju. Radim više od 15 godina u ovoj branši i naš tim stručnih instruktora osigurava da svaki polaznik dobije personaliziranu podršku i praktične vještine potrebne za uspjeh u karijeri.

Moja životna inspiracija iz mladosti bila je ljepota, i tako se moj san pretvorio u stvarnost. Kontinuirano tražim inspiraciju kod vrhunskih stručnjaka i putujem kako bih stekla novo znanje. Uložila sam veliki trud, kako fizički tako i financijski, da bih postala ovo što sam danas. Više me inspirišu individualne obuke jer se mogu maksimalno posvetiti studentu. Trudim se prenijeti nesebično znanje svakom svom studentu.

Pridružite nam se i postanite dio naše uspješne zajednice! Bez obzira jeste li početnik ili profesionalac koji želi unaprijediti svoje vještine, naš centar je pravo mjesto za vas.

Cosmo Obrazovno-kreativni centar – Vaš put do profesionalne izvrsnosti!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here