Kako postati uspješan i tražen Beauty Master

0

U mom salonu apsolutno svi drugi tretmani se rade. Naši benefiti i prednost su to što imamo širok spektar usluga i što klijent na jednom mjestu može uraditi sve.

INTERVJU: Ljudmila Valjevac, master edukator permanentnog makeupa

BIOGRAFIJA: Ja sam Ruskinja, u Sarajevo sam došla radi ljubavi. U Rusiji sam već radila tretmane u beauty industriji, te sam svo svoje znanje nastavila širiti i otvorila sam prvi salon od 60 kvadrata. U tom periodu imala sam 4 uposlenih. 2021. godine otvaram salon od 220 kvadrata i imam 18 uposlenih. Aktivno širim svoj tim, konstantno unapređujem svoje znanje i dijelim ga svojim studentima!

Uspješan master nije osoba koja je najbolja nego najuporniji i najsnalažljiviji. Kako doći do rezultat ćemo pričati na mojoj prezentaciji!

Za početak recite nam nešto više o sebi?

Ja sam sretna, zadovoljna i lijepa žena. U životu radim samo to što volim. A kad radim to što volim to će me uvijek napraviti uspješnijom i bogatijom.

Otkud ljubav prema ovome poslu?

Odabrala sam beauty profesiju jer sam znala da ću uvijek imati para jer će uvijek biti žena koje se sređuju. Volim uljepšavati i olakšavati ljudima život.

Gdje crpite inspiraciju?

Iskreno, inspiraciju crpim iz mnogo edukacija. Uvijek čitam knjige koje mi izgrađuju ličnost i unapređuju mišljenje.

Predstavite nam vaš rad i poslovanje?

Smatram da radim najljepše i najsigurnije trajnu šminku u državi. Znam sve o ovoj profesiji i prenosim znanje drugim kolegama o tome, također. Imam super tim od 18 ljudi. Sistemom vodim svoj biznis. U mojoj firmi svak ima svoju ulogu kako bi se klijent osjećao lijepo, komfortno i ništa da mu ne fali. Osim toga, uvozim poznate brendove za kozmetiku i trajnu šminku. Za sebe u salonu volim koristiti to što smatram da je najbolje na tržištu, zato ulažem uvijek i u materijal i u edukacije. Dovodim poznate edukatore iz svijeta i organiziram masterclassove.

Koje usluge nudite i koje su prednosti/benefitivaših usluga?

Ja lično radim samo trajnu šminku. U mom salonu apsolutno svi drugi tretmani se rade. Naši benefiti i prednost su to što imamo širok spektar usluga i što klijent na jednom mjestu može uraditi sve. Naš moto je da je svaka žena kraljica.

Vaša firma jedan je od sponzora/izlagača SajamBeautiFUL2024. S čim ćete se predstaviti?

Na sajmu ću predstaviti jedan predobar brend koji je namjenjen samo ženama. Vitamini, energija, proteini, tabletice sve što svakoj ženi treba. A pritom, jako je ukusno.

Neka poruka za posjetioce sajma?

Uzmite maximum iz ovakvih dešavanja, naučite nešto novo i promijenite nešto u svojoj svakodnevnici.

Nešto što smo zaboravili spomenuti, a bitno je?

Ako sam nešto bitno zaboravila, vidimo se na sajmu i sve ću Vam ispričati!

Imate li poruku za naše čitaoce?

Važno je da u životu nikad ne stojimo, uvijek rastemo i napredujemo i svaki dan radimo nešto što nismo nikad radili kako bismo rasli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here