Ziblin Cosmetic

0

Hair & Beauty Store

INTERVJU: Marko Perić, Direktor

BIOGRAFIJA: Marko Perić, rođen je 6.kolovoza 1988. godine.Osnovnu i srednju školu pohađao sam u Ljubuškom, gdje sam stekao temeljno obrazovanje koje ga je usmjerilo ka  budućim interesovanjima i karijeri. Nakon završene srednje škole, svoje obrazovanje nastavio sam na Fakultetu informatike i organizacije u Varaždinu.Tamo je stekao diplomu koja mu je omogućila da izgradi uspješnu karijeru u oblasti informatike i organizacije.Trenutno sam  direktor u firmi Ziblin Cosmetic, gdje koristim svoje znanje  i iskustvo kako bi unaprijedio poslovanje firme i održao njen rast i razvoj na tržištu.

Prateći svjetske beauty trendove, na našem tržištu omogućili smo kupovinu najpoznatijih brendova za njegu kosu. Ekskluzivni smo uvoznici renominiranih svjetskih proizvođača kao što su Alfaparf Milano Professional, Yellow by Alfaparf, Leader, Dott.Solari, Acca Kappa Tondeo, Kiepe i brojne druge najznačajnije svjetske brendove.

Za početak recite nam nešto više o sebi?

Osim poslovnih obaveza, strastveni sam ljubitelj trčanja, automobila i elektroničkih uređaja.Trčanje mi omogućava da održavam fizičku kondiciju i mentalnu oštrinu, dok  automobili i elektronički uređaji fasciniraju zbog svoje tehnološke kompleksnosti i inovativnosti.

Otkud ljubav prema ovome poslu?

Ljubav prema poslu se rodila sasvim slučajno, jer je otac tjekom mog studija krenuo u Beauty svijet. Nakon završenog fakulteta, vratio sam se u obiteljsku tvrtku i tu započinje moja priča.

Gdje crpite inspiraciju?

Dosta sam putovao Italijom i dosta surađujem sa talijanskim brendovima, tako da najviše gledam na talijansko tržište za inspiracijom. Sama naša suradnja sa Alfaparf- om nam je proširila horizonte u beauty svijetu i pokreću nas da svjetske trendove prezentiramo našim kupcima u BiH tako i u Hrvatskoj na čijem tržitu također poslujemo.

Predstavite nam vaš rad i poslovanje?

Više od 10 godina ostvarujemo svoju misiju, i  bosanskohercegovačkom i hrvatskom tržištu nudimo profesionalne proizvode za kosu te pribor i opremu za frizerske salone. Biti još bolji, svaki dan i u svakom pogledu. Nastaviti uspješnu suradnju sa sadašnjim poslovnim partnerima i kupcima te zadobiti povjerenje budućih.

Koje usluge nudite i koje su prednosti/benefitivaših usluga?

Ziblin Cosmetic nudi profesionalne preparate za kosu, aparature i namještaja. Cijenimo naše kupce i partnere, te s njima ostvarujemo dugoročnu, pouzdanu i odličnu suradnju.

Vaša firma jedan je od sponzora/izlagača SajamBeautiFUL2024. S čim ćete se predstaviti?

Naša firma je izlagač i predstavit ćemo se sa premium brendom Alfaparf Milano Professional, i još  brerndova Yellow, Dott.Solari, Elchim, Acca Kappa, Leader i Eti.

Neka poruka za posjetioce sajma?

Pozivamo vas da nas posjetite na sajmu i da se uvjerite u odličnu kvalitetu proizvoda.

Imate li poruku za naše čitaoce?

Dragi čitaoci, hvala Vam što ste izdvojili vrijeme za nas. Vaša podrška i interesovanje su nam dragocjeni i motiviraju nas da vam pružamo najbolju kvalitetu proizvoda. Natavite da nas pratite i budite upućeni u svijet ljepote s nama.

Vaš Ziblin Cosmetic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here