Hit za mršavljenje – Britanci gube na težini ekspresnom brzinom

0
347

Mediji u Velikoj Britaniji sve više izvještavaju o naglim gubicima težine kod pacijenata koji se bore s dugotrajnom prekomjernom težinom. Sve zahvaljujući inovativnoj metodi razvijenoj od strane stručnjaka iz Lancastera. Čak i u najtežim slučajevima uznapredovane pretilosti, ljudi koji koriste inovativni tretman gube od 9 do 15 kg  mjesečno.

Uprkos impresivnim dostignućima Britanaca, najbolji rezultat u skidanju prekomjernih kilograma pripada 29-godišnjoj Hrvatici Klari, koja je zahvaljujući inovativnoj metodi, izgubila 23 kg u 8 sedmica, bez specijalne dijete ili vježbanja. Štaviše, takva radikalna promjena u težini nije donijela nuspojave, niti je završila JO-JO efektom. Mirela već 4 mjeseca zadržava svoju konstantnu težinu i ponosno je predstavila svoju novu, vitku siluetu u uskoj odjeći.

Kapsule koje sam primila u paketu pokazale su se kao izvor jednog od najplemenitijih ekstrakata na ovom planetu: izvornom šafranu. Kažu da ekstrakt purpurnog krokusa ima puno svojstava podmlađivanja i mršavljenja. Počela sam čitati o tome na internetu – saznala sam da već 1 gram čistog ekstrakta šafrana može ubrzati metaboličke funkcije 80-85%. Štaviše – također olakšava probavu masnoća i ugljikohidrata – to je upravo ono što sam u svojoj svakodnevnoj prehrani koristila. Je li to razlog zašto nije ranije izgubila težinu?

Kad sam dobila ove pilule od moje sestre, u Hrvatskoj preparat još nije bio dostupan. Imala sam ispred sebe 4 paketa – potpuno besplatno sam dobila set za 2 mjeseca intenzivnog mršavljenja ravno iz Lancastera. Nisam mogla propustiti takvu priliku. Svakog dana uz doručk gutala sam 1 Bioxyn kapsulu. A to je sve – nisam promijenila svoj način života, nisam postala aktivni sportaš, a težina se sustavno smanjivala svaki dan.

Već nakon prva dvije sedmice tretmana stekla sam dojam da se moje tijelo pretvorilo u pravu mašinu za spaljivanje kalorija. Najbrže učinke vidio sam u struku i trbuhu, koji se svakodnevno sve više smanjivao. Celuliti su se počeli brzo smanjivati ​​- nakon samo jednog mjeseca nije bilo ni traga. Bedra su postala vitka, a težina nakon 2 mjeseca tretmana koju je vaga pokazala bila je 54 kg! Izgubila sam 23 kg. Promijenila sam garderobu na veličinu S-M – osjećam se privlačno, lako i ženstveno. Moj se suprug konačno počeo diviti i žudjeti za mnom kao i prije. Hvali se pred svojim prijateljima, a ja sam sretna što mogu ići među ljude i pokazati svoju figuru svima oko mene. Okus života postao je 100 puta bolji.

Pročitajte više na: Ljepotaizdravlje.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here