Moj dan iz snova

DRUŽENJE MLADENKI

18.03.2023. godine✨

Hotel Hills, Sarajevo

13:00 – 18:00h✨

Ulaz besplatan!✨

Dođite da se zajedno družimo i slušamo predavanja eminentnih stručnjaka koji će vam pomoći da savršeno organizujete svoj dan iz snova. Nakon druženja, očekuje vas zabavni dio sa muzikom i koktelima.

❤Organizacija jednog od najvažnijih dana u životu se nikako ne smije prepustiti slučaju, te je potrebna maksimalna informisanost i organizovanost kako bi dan iz snova zaista bio takav. Stoga ne propustite Druženje mladenki ”Moj dan iz snova” koji će vam na jednom mjestu ponuditi sve informacije, savjete, ideje i preporuke kako najbolje organizovati dan vjenčanja i uživati u njemu.

Imat ćete priliku posjetiti štandove izlagača, vidjeti njihovu ponudu i saznati sve detalje, kao i slušati zanimljiva i korisna predavanja od eminentnih stručnjaka za savršenu organizaciju. Otkrit će vam nove trendove, ideje i savjete kako odabrati savršenu vjenčanicu, odijelo, dekoraciju, uređenje i slično.❤

❤Predložit će vam lokaciju iz snova, dati mnoštvo inovativnih ideja i inspirisati Vas. Svakako ne zaboravimo i ostale detalje kao što su pozivnice, pokloni za goste, izbor vjenčanog prstenja, benda, specijalnih efekata, torte i svih ostalih stavki koje su nužne kako bi Vaš dan iz snova bio uspješan i divan.

Očekuju vas sjajni popusti, odlične nagrade i vrhunsko druženje.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju i divnim susretima koje ćemo skupa ostvariti. Pripremite Vaš najromantičniji dan kao iz bajke i uplovite u bračne vode sretni i ispunjeni.❤

Prijavite svoj dolazak!