Trendovi 2018

0
554

N: Trendy frizure koje MORATE isprobati ove godine!

Ukoliko ste 2018. Godinu već proglasili godinom eksperimenata, upravu ste! To je najviše očito kada su u pitanju trendovi u svijetu frizura. Izgleda da hrabrosti i smjelosti ne nedostaje. Samo smo nekoliko mjeseci u ušli u novu godinu, ali već jasno vidimo koji će to trendovi frizura dominirati. Neki su smjeli, neki eksperimentalni, neki čak i super suptilni. Vjerujte nam, dok završite sa čitanjem ovog članka dobiti ćete želju za zakazivanje termina kod vašeg najdražeg frizera ili frizerke.

MN: Retro

Možda se radujemo ostatku ove godine, ali kada je kosa u pitanju, inspiraciju dobivamo i prošlih decenija. Svjetski poznati stilisti se slažu kako ćemo ove godine moći vidjeti miks 70-tih i 90-tih u svijetu frizura. Zdrava, pufnasta kosa totalni je trenutni IN. Vikleri su odličan način za postizanje ovog izgleda.

MN: Poigravanje

Oštre i kutne stilove ostavite u 2017. Godini i isprobajte nešto oblije ove godine. Zaobljeni stilovi pravi su val ove godine. Samo se ugledajte na Margot Robbie koja je naprosto blistala na crvenom tepihu sa zaobljenim vrhovima.

MN: Dugi pixie

Dugi pixie ima smisla jer se tako puno žena odlučilo za pixie prošle godine koji lagano izrasta, ali još uvijek se čvrsto drži među trendy frizurama i ove godine. Predstavljamo Kristen Stewart kao dokaz A.

MN: Sve u liniji

Super kratka kosa još uvijek ima svoj moment i ljudi traže razne načine da ukrase svoje tjeme. Očekuje se puno frizura sa linijama što brijanje strana dovodi na sasvim novi nivo. Biti će zanimljivo vidjeti ovaj trend na ženema svih boja, starosti i oblika.

MN: Svevremenski bob

Bob je tip frizure koji nikada ne jenjava. Ovaj tip frizure je klasičan, bio, ostao i uvijek će biti. Prednost bob frizure jeste što ona raznolika, može se nositi ravna, kovrčava ili valovita. Ipak naglasak je na razbarušene bob frizure kao kod Sofie Boutella.

MN: Strukturno podizanje kose

Crveni tepih doista je uvijek pun zanimljivih i strukturno podignutih frizura poput ove od Lupite Nyong’o, a u budućnosti možemo samo očekivati još više ovakvih i sličnih struktura. Uglađene i strukturisane frizure odličan su način da se pokažu i istaknu sve ženske vrline, ali i svečani outfit, dok kosa dobiva umjetnički izražaj.

MN: Koja frizura?

Sve više stilista i frizera tvrdi kako jako puno njihovih klijenata žele frizura koja ne izgleda kao svježe napravljena i oblikovana kosa, dakle „frizura bez frizure“. Odličan primjer ovog izgleda je Jenna Dewan Tatum sa svojom opuštenom kosom.

MN: Pixie

Poznata stilistica Nikki Nelms još uvijek je zaljubljena u pixie. Dovoljno je onoliko kratko koliko vam vaša struktura lica dozvoljava. Bilo da se radi o super kratkoj kosi ili o nešto dužoj, sve je IN.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here