Za novu ‘it’ frizuru ove jeseni trebate svega nekoliko sekundi

0
455

Jednostavni nisko svezani rep je jedina frizura koju zaista trebate za trendovski izgled ove jeseni.

Ovo je jedna od najjednostavnijih i istodobno najdjelotvornijih frizura koje savršeno zaokružuju svaku jesenju kombinaciju šminke ili odjeće. Niski spušteni rep idealan je za gotovo sve dužine kose.

Jedan od najboljih trikova za ljepotu skriva se u oblikovanju frizure. S dobrom frizurom osjećamo se kao „milion dolara“ i to zaista nije samo fraza. Pomislite na svoje raspoloženje kada imate masnu, neopranu ili duže vremena neošišanu kosu i kako se osjećate kada imate urednu i lijepu frizuru.

Frizura ima moć da učini naš cijeli izgled boljim i zanimljivijim. Tajna nije u tome da za uređenje kose potrošite puno vremena. Upravo suprotno.

Najbolje frizure koje stvaraju čarobni efekat su one napravljenje s minimalno uloženim trudom i vremenom. Posljednjih godina modni dizajneri, stilisti i frizeri naglašavaju jednostavne, a istovremeno i vrlo učinkovite frizure, koje žene najrađe imaju.

Od visokog repa ukrašenog s mašnom, ljetnje ‘it’ frizure, do niskog repa. Za tu frizuru trebamo svega nekoliko sekundi, gumicu za kosu ili dvije-tri ukosnice za kosu.

Polupodignuta kosa je obično favorit tokom ljetnih dana. Ljeto je obilježeno razbarušenom i valovitom kosom i  atraktivnim kikicama različitih oblika, kao i pletenica, dok nas jesen vraća jednostavnosti i nekompliciranju.  Dovoljno vremena će nam uzeti posao i druge obaveze, pa zašto da gubimo previše vremena sa uređenjem frizure.

Nova ‘it’ frizura smjestila se tačno na sredinu prepoznatljivih i strogo uređenih frizura koje nose balerine i ležernog, nemarnog, opuštenog i razmršenog repa, koji brzo pravimo vikendom kada smo kod kuće. Jesenji trend frizure sa svojim niskim položajem zadržava eleganciju baleta, a istovremeno i nonšalantnim razmršenim repom koji karakteriše “nesavršenost“.

To je jedna od najjednostavnijih, ali ujedno i najjučinkovitijih frizura koje će savršeno zaokružiti svaku jesenju kombinaciju šminke i odjeće. Nisko spušten rep je idealan za skoro sve dužine kose, osim za kratke. Jednostavno, morate imati dovoljno „materijala“ da možete napraviti rep.

Jednostavni nisko svezani rep je jedina frizura koju zaista trebate za trendovski izgled ove jeseni. Rep dodatno možete ukrasiti sa lijepom trakom, isprepletete sa svilenim šalom ili ukrasite sa odgovarajućim naušnicama.

https://style.over.net/za-novo-it-frizuro-te-jeseni-potrebujete-le-nekaj-sekund/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here