HomeLifestyleU Tuzli održana promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

U Tuzli održana promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

U Tuzli održana promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

 

Promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 sinoć se održala u Tuzli. Robna kuća Tuzlanka bila je mjesto druženja i komunikacije. Make up artist Ajdin Fejzić šminkao je sretnu dobitnicu koja je izvučena putem nagradne igre koja je održana na facebook stranici Beautiful.

Promocija sajma radi se po gradovima BiH, te se na taj način promoviše sajam, predstavlja program i odlični sajamski popusti koji očekuju sve zaintresovane.

Naime, Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 održat će se 21. i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills, u Sarajevu. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, te sve posjetioce očekuju popusti, nagrade, ali i bogat program. Više od 100 brendova predstavit će se na sajmu sa odličnim ponudama i sajamskim popustima.

Za sve zainteresovane osiguran je prevoz, a više informacija možete dobiti putem facebook stranice ili web stranice www.sajam.beautiful.ba

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Ulaz je besplatan.

Naredna promocija sajma bit će održana u Sarajevu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE