5 trendovskih frizura za proljeće

0
388

New York, Milano, Pariz i London – četiri metropole gdje dizajneri i ove godine nadahnjuju sa iznimnim trendovima kose. Ovo su naših top 5 trendova frizura, nadahnutih modnim pistama, koje će se nositi u kolekcijama proljeće / ljeto 2019….

Prada: XXL raif za kosu

Za izgled Prade, Guido Palau, globalni kreativni direktor Redenka, inspiriran je punk djevojkama 70-ih i modernim Bubišnitom. Što je izazvalo ovaj trend? Izuzetno kratak poni s resama, postavljen u scenu s XXL trakom za glavu. Make-up umjetnik Pat McGrath stvorio je savršen trend šminke fokusirajući se na delikatno povezanu klimu.

Victoria Beckham: Elegantna kosa

Za snažan izgled kolekcije proljeće / ljeto 2019 Victorie Beckham, šminka vješto postaje sporedni glumac. Dok je cool Sleek Hair varijanta s dubokim bočnim dijeljenjem već proširila iščekivanje na tople dana na plaži. Uradite to na ovaj način: za unazad iščešljan look postoji serum koji treba umazati u još uvijek vlažnu kosu i češljati je natrag. Nakon toga, fenirati kosu unatrag.

Miu Miu: Proslavite 60-e  i Bob

Ovaj Miu Miu izgled podsjeća na Betty Draper iz “Mad Men”. Za slatke 60-te, kosa je oblikovana s Blow Dry kremom i zatim izglađena. Savjet: Kako izgled ne bi izgledao previše dobro, stranica se lako može ispuhati prema van. Čak i uz ovaj izgled, šminka diskretno zauzima stražnje sjedalo.

Fendi: Visoki čvor

Dutt će biti na vrhu sljedeće godine. Kosa je češljana ravno prema gore i učvršćena sjajem. Permeabilnost dobiva frizuru koja podsjeća na kosu djeteta. Dobra stvar, jer kada Baby Hair formiraju slatke kovrče, čak i strog izgled postaje pomalo romantičan.

Agnona: kratka frizura u platinastoj boji

Kratka frizura dominirala je na pistama ove godine. Nevaljao je s ponijem à la Prada s resama ili samo brzim urezivanjem kao svježim rezom. Model Janice Dilone je nosi u platinastoj plavuši i inspirira modni svijet u Agnoni u Milanu.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here