Josipa Musa: Želim svima da rade ono što vole, jer uz ljubav i rad se isplati

0

Sama po sebi sam dosta samokritična, ali s vremenom sam naučila cijeniti svoj trud.

Predstavljamo vam Josipu Musu. Ima 29 godina i živi u Širokom Brijegu. Šminkanjem se bavi već 7 godina, a svakim danom se sve više usavršava i edukuje. Čitajte u nastavku teksta.

Za početak nam recite nešto više o sebi?

Moje ime je Josipa Musa. Imam 29 godina. Živim Širokom Brijegu. Supruga sam i majka dvoje predivne djece. Šminkanjem se bavim 7 godina, tokom kojih se edukujem i usavršavam.


Kada i kako se rodila ljubav prema Vašoj profesiji?

Ljubav prema ovom poslu dolazi spontano. Od malena volim sve što je vezano za kreativnost i ljepotu. Tako da je šminkanje uvijek bio dio mene. Majčinstvo me potaklo da pokrenem nešto samostalno i radim ono što me ispunjava. Školu šminkanja pohađam od 2015 godine

Početak je bio rad i usavršavanje.  Prvi modeli su moje sestre koje su i moja velika podrška. Radila sam različite poludnevne poslove, samim tim želja za educiranjem i uspjehom je bila još veća.


Prije 2 godine sredila sam svoj prostor. 

Uz šminkanje u ponudi imam:

  • oblikovanje i bojanje (henna) obrva, samo oblikovanje je dosta tražen tretman, jer lijepe obrve čine razliku između dobrog i izvrsnog izgleda. 
  • Lash lift tretman koji je i najpopularni keratinski tretaman za jačanje i podizanje trepavica. Rezultat gušće, tamnije i dulje trepavice.
  • laminacija
  • Depilacija Lycon vosak

Neprocjenjiv osjećaj i ljubav prema poslu je uljepšavanje i zadovoljstvo klijenta s uslugom i radom.

Koji makeup preporučujete našim damama nakon što već lijepo pripreme lice za nanošenje iste?

Uz godine usavršavanja bitno je imati svoj stil šminkanja. Dnevni make up uvijek ide laganiji, dok večernji bude intezivniji, sve zavisi o tome šta vi volite. Prvo jako bitno je NJEGA i dobra priprema kože (po tipu), što je i ključ savršenog i besprijekornog tena. Za mene je najvažnija preciznost i čistoća. Bez grubih rubova, nijansa pudera da je usklađena s vratom i dobar blend. S vremenom se mijenjaju trendovi, ali najtraženiji je nude look koji je prirodan i lijep za svaku damu.


Za kraj, imate li neki savjet za naše čitaoce?

Sama po sebi sam dosta samokritična, ali s vremenom sam naučila cijeniti svoj trud i želim svima da rade ono što vole jer uz ljubav i rad se isplati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here