U BiH je napokon stigao brend obožavan na društvenim mrežama

0

Viralni korejski brend odnedavno je dostupan i u BiH

  • Beauty of Joseon je jedan od najprodavanijih i najbrže rastućih korejskih brendova u svijetu 
  • Tajna njegove učinkovitosti krije se u korištenju prirodnih biljnih sastojaka u kombinaciji sa svremenim otkrićima u njezi kože
  • Ovaj brend osvojio je svijet svojim formulacijama, a jedan od proizvod kojim su dobili najveću vidljivost je Relif Sun Rice + Probiotic SPF50+ krema za zaštitu od sunca

Za vrijeme korejske dinastije Joseon, Koreja je doživjela procvat, a za njegu kože postavili su se temelji za korištenje biljnih sastojaka njezi kože. Korejski brend Beauty of Joseon inspirisan je mudrostima i tajnama ljepote korejske dinastije Joseon i vjeruje da je blistava koža ključ ljepote. Od njegove čiste i elegantne estetike do minimalističkih formula, proizvodi ovog brenda su proslava svega što je jednostavno, ali luksuzno. Beauty of Joseon nudi predivne proizvode koji su fokusirani na anti-age i na hidrataciju kože.

Jedna od superzvijezdi brenda je svakako Dynasty Cream koja nudi formulu u obliku gela bogatu prirodnim sastojcima. Ova krema uključuje 29% vode od rižinih mekinja, 5% vode od korijena ginsenga te ekstrakte meda i orhideje, koji zajedno s osnovnim sastojcima za njegu kože poput hijaluronske kiseline, niacinamida i skvalana hidratiziraju i jačaju kožu. Dovoljno hranjiva za korištenje tijekom cijele godine, a opet dovoljno lagana za one s masnijom kožom, ovaj proizvod morate imati bilo da tražite intenzivnu hidrataciju ili anti-age kremu.

Svakodnevno nanošenje kreme za zaštitu od sunca ključno je za sprječavanje bora i pigmentacijskih mrlja od sunca. Upravo je Relief Sun Rice+Probiotics učinila ovaj brend svjetski popularnim, svojom laganom formulom kremastog tipa koja ne ostavlja bijele tragove, a lice ostavlja sjajnim i hidratiziranim. Opremljena je SPF 50+ PA++++ za učinkovitu zaštitu od UV zraka. Dodatni sastojci ekstrakta rižinih mekinja i probiotika osiguravaju da vaša koža ostane umirena i hidratizirana tokom cijelog dana. Brojni korisnici širom svijeta obožavaju ovu kremu i navode kako je jedna od najboljih krema sa zaštitnim faktorom.

Cijela Beauty of Joseon linija eksluzivno je dostupna na beauty-garden.ba webshopu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here