Svjetski poznata edukatorica Yulia Logvinova prvi put u BiH, i to na Sajmu BeautiFUL 2023

0

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama. Pored izlagačkog dijela, na glavnoj bini sajma bit će održan raznovrstan i bogat program, a pored toga posjetioci imaju priliku prisustvovati i besplatnim masterclassovima. Tako ove godine, svjetski poznata edukatorica dolazi prvi u našu zemlju, i to baš na Sajam BeautiFUL 2023 i održat će 2 BESPLATNA masterclassa za sve vas.

Instruktorica na Akademiji salonske poslovne karijere”Hands-Scissors, pobjednica OMC Stylist Award 2020 Svjetskog prvenstva u kategoriji “Kreativna vjenčana šminka”, dobitnica na Svjetskom prvenstvu OMC HAIRWORLD 2021. u kategoriji “Kreativna vjenčana šminka”, pobjednica Evropskog prvenstva 2021. godine u kategoriji “Kreativna NEON šminka”, pobjednica Internacionalnog otvorenog prvenstva Poljske 2022 godine u kategoriji “Kreativna šminka.” Yulia Logvinova.

A upravo će Yulia Logvinova na Sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 koji će se održati 16. i 17.9.2023. u centru Skenderija u Sarajevu održati dva BESPLATNA masterclassa. PRVI PUT U NAŠOJ ZEMLJI!

KAKO POVEĆATI BROJ USLUGA I ZARAĐIVATI VIŠE? LASH&BROW FLEXING SA ELAN SUPERSONIC SISTEMOM. Prijavite se putem linka: https://form.jotform.com/232333796681060

KAKO IZABRATI ADEKVATNU BOJU ZA VAŠE KLIJENTE? SIGNATURE ELAN BROW SHAPING & TINTING. Prijavite se putem linka https://form.jotform.com/232333796681060

O edukatorici

Od 2019. godine, Yulia radi kao instruktorica na Akademiji ‘RUKI-NOZHI’ (u okviru ELAN-a). Specijalizirana je za mrežu salona ‘Ruki-Nozhi.’ Završila je državnu obuku na Akademiji ‘Ruki-Nozhi,’ specijalizirajući se za šminku. Yulia je ZLATNI TEHNIČAR za brend ÉLAN i osvajačica nagrada na evropskim i svjetskim prvenstvima u šminkanju i modeliranju i bojanju obrva. Također obavlja funkciju sudije na internacionalnim prvenstvima u šminkanju, modeliranju, oblikovanju obrva i laminaciji trepavica. Također, Yulia je govornik i instruktor na različitim internacionalnim izložbama i majstorskim radionicama (masterclasses) u Ukrajini, Litvaniji, Italiji, Turskoj, Kazahstanu i Poljskoj. Također trenira učesnike na internacionalnim prvenstvima, a članovi njenog tima redovno ostvaruju visoke rangove.

Šta će biti obuhvaćeno na edukaciji i šta posjetioci mogu očekivati od edukacije?

Na edukaciji će se Yulia fokusirati se na najvažnije tačke, kao što su:

Teorija: Razumijevanje principa bojenja i laminacije obrva, uključujući proizvode i alate koji se koriste, sigurnosne mjere u vezi s karakterističnim tehnikama.

Demonstracija: Gledanje profesionalca kako korak po korak demonstrira proces bojanja obrva i laminacije na modelu.

Odabir boje: Učenje kako izabrati pravu nijansu boje za različite klijente na osnovu boje kose i tena.

Posjetioci mogu očekivati sveobuhvatno iskustvo učenja koje će ih opremiti znanjem i praktičnim vještinama potrebnim za profesionalno obavljanje bojenja i laminacije obrva.

Prvi put u BiH, i to na našem Sajmu BeautiFUL 2023

Ovo je prvi put da Yulia posjeti Sarajevo i očekuje novo kulturno iskustvo. Sarajevo je grad bogate istorije i raznovrsne kulture, te upoznavanje novog mjesta i doživljavanje njegove kulture je uzbudljivo. Stoga Yulia smatra da je učešće na Sajmu BeautiFUL 2023 u Sarajevu odlična priča za predstavljanje, proširenje usluga i proizvoda ELAN-a na novo tržište druženje i učenje.

Mi s nestrpljenjem očekujemo Yuliu, a vi? 

Gema Beauty – Zlatni sponzor sajma, će se na sajmu BeautiFUL 2023 predstaviti sa: ELAN, KRX, BIOTEK i IBRA. Pripremaju odličnu ponudu za sve posjetioce i sjajne sajamske popuste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here