Mina Nastić: Tehnika Hiperrealism je najnovija tehnika iscrtavanja dlačica

0

Tehnika Hiperrealism je najnovija tehnika iscrtavanja dlačica, koja daje najprirodilniji izgled obrve.

Intervju: Mina Nastić

Biti trener u oblasti trajne šminke nije samo tehnička uloga već i emocionalna. Trener je vodič koji pomaže klijentima da pronađu svoju unutarnju i vanjsku ravnotežu, istovremeno im omogućavajući da se osjećaju samouvjereno i lijepo. Njegova stručnost u umjetnosti nanošenja trajne šminke osigurava da svaka linija, svaka nijansa, pažljivo odabrana, odražava individualnost i želje svakog klijenta. U nastavku pričamo sa jednom od najboljih u toj oblasti Minom Nastić.

Recite nam nešto o sebi.

Zovem se Mina Nastić, rođena sam u Beogradu. Završila sam visoku školu za estetičara. Nakon toga otvorila sam svoj studio i krenula da se bavim noktima i šminkom. Kada je došlo do zasićenja rešila sam da se preusmerim na permanent. Trajnom šminkom se bavim 4 godine. Pobednik sam Wulop Srbija u kategoriji puder obrva, takodje sam pobenik i Wulop Svetskog prvenstva. Prvi trener Sviato Akademije na Balkanu i proglašena za top 10 najboljih trenera u akademiji. Sudija i spiker.

Kako ste počeli ovaj posao i otkud ljubav prema istom?

Ovaj posao krenula sam tako što sam gledala slike svetskih mastera i odlučila da je to ono što želim da probam da radim, završila sam prvu edukaciju u Srbiji i nakon toga sam rešila da se usavršavam na svetskom nivou i otišla sam u Ukrainu na dalje edukacije.

Šta znači biti top trener u sviato academy?

Top trener Sviato akademije znači da ste izabrani za najuspešnijeg trenera akademije, to je nagrada od strane Sviatoslava koju on jednom godišnje dodeljuje trenerima koji imaju više od 100 studenata u godini i koji doprinose širenju brenda. 

Možete li nam reći šta je to tehnika hyperrealism?

Tehnika Hiperrealism je najnovija tehnika iscrtavanja dlačica, koja daje najprirodilniji izgled obrve. Prati se prirodan smer i rast dlačica i na osnovu toga se iscrtava.

Koliko je danas trajna šminka zastupljena i da li je tražena više od drugih vrsta šminke?

Trajna šminka je danas u svom jeku. Veoma je zastupljena iz razloga što zenama mnogo olakšava svakodnevnicu.

Radite i edukacije, na koji način to funkcioniše?

Ja sam oficijalni Top Trener Sviato akademije i radim edukacije za koje sertifikat izdaje akademija i uz koju imate mogućnost napredovanja u sklopu iste.

Planovi za dalji razvoj poslovanja

Trenutno radim na novoj tehnici rada koju planiram da predstavim uskoro i imam još mnogo inovacija ali o tome ćemo pričati nadam se uskoro. 

Poruka čitateljima

Nikada se nemojte plašiti rizika u poslu i uvek pratite svoj instinkt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here