Teodora Prašović: Najtraženije u mom salonu su definitivno puder obrve

0

 Izazov je za mene svakako savladati razne tehnike, i naravno uskladiti svoj privatan život i poslovni.

Intervju: Teodora Prašović

Umjetnost oblikovanja obrva je doživjela pravu revoluciju u poslednjih nekoliko godina, a puder za obrve je postao omiljeni alat mnogih zaljubljenika u šminku. U nastavku je intervju sa Teodorom Prašović, koja radi puder obrve.

Recite nam nešto o sebi? 

Moje ime je Teodora Prašović , rođena sam u Priboju, imam 28 godina i majka sam dve devojčice. 

Kako ste počeli raditi ovaj posao i otkud ljubav prema istom? 

Što se tiče moje profesije, u ovom poslu sam 8 godina, profesionalni sam makeup artist i permament make up artist, ljubav prema ovom poslu se javila spontano, i vrlo brzo sam se pronašla i jako zavolela svoju profesiju. 

Koju vrstu šminke volite i šta je najtraženije u Vašem salonu? 

Što se mene lično tiče, više volim natural look, laganije teksture, ali isto tako makeup zavisi i od Vaše prilike, i šta klijent voli, ja sam tu da posavetujem i da zajedničkim dogovorom izvučemo ono najbolje za klijenta. 

Šta je Vaš fokus, šta najviše volite raditi?

Najtraženije u mom salonu su definitivno puder obrve, obožavam da ih radim i jako su popularne, u trajnoj šminci sam svega 2 godine, pronašla sam se takođe u tom poslu, i jako sam srećna što mogu da usrećim dosta klijenata. 

Najčešći izazovi sa kojima se susrećete u radu?

Izazovi u ovom poslu uvek postoje, postavlja se pitanje uvek da li ce klijent biti zadovoljan? Izazov je za mene svakako savladati razne tehnike, i naravno uskladiti svoj privatan zivot i poslovni.

Planovi za dalji razvoj karijere?

Težim ka stalnom usavršavanju u ovom poslu, u današnje vreme trendovi se jako brzo menjanju, izlaze često novi proizvodi, treba sve ispratiti a isto tako ostati dobar u svom poslu. proširenje biznisa, zapošljavanju novih radnika.

Poruka čitateljima.

Poruka čitateljima: Devojkama bih preporucila par stvarčica, da neguju svoju kožu, koriste spf za zaštitu kože, koriste skin care rutine, jer negovana žena je lepa žena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here