Staša Ćosić: Botox trepavica predstavlja tretman za regeneraciju dlake

0

Svoj rad moram da prilagodim klijentu naspram njihove fizionomije lica, oblika očiju, gustine dlake i njihove želje.

Intervju: Staša Ćosić

U svijetu ljepote i estetike, svaki detalj može napraviti razliku, a vaše oči su često u centru pažnje. Ako  želite postići prirodan, blistav izgled koji će privući sve poglede, pomoći će vam Botox trepavice, revolucionarna tehniku koja će vam pomoći da oči zablistaju. U nastavku je intervju sa Stašom Ćosić, koja radi botox tretmane obrva i trepavica.

Recite nam nešto o sebi? 

Ja sam Staša, imam 20 godina i živim i radim u Novom Sadu. Završila sam srednju medicinsku školu. Ja sam Lash&Brow Artist. Pružam usluge nadogradnje trepavica, trajne šminke obrva, lash&brow lifta kao i botoxa trepavica i obrva. 

Kako ste počeli ovaj posao i otkud ljubav prema istom? 

U beauty svet sam ušla pre godinu dana. Uvek sam imala želju da se bavim ulepšavanjem i kada je došlo do tog momenta da upišem prvu edukaciju, odlučila sam da se fokusiram na trepavice i obrve. Godinama sam pratila trendove iz beauty sveta iz perspektive klijenta i uvidela mnoge mane koje sam poželela da ispravim pružajući kvalitetnu uslugu. Osmelila sam se krajem prošle godine da upišem prvu edukaciju u nizu i nakon toga sam shvatila da sam napravila savršen izbor i zaljubila se u ono što radim.

Možete li nam nešto više reći o botoxu trepavica?

Botox za trepavice i obrve je proizvod koji je nov na našem tržištu. Što se tiče trepavica, može se raditi u sklopu lash lifta ili kao samostalan tretman. Botox predstavlja tretman za regeneraciju dlake. To je potpuno prirodan proizvod bez kontraindikacija koji je za kratko vreme postao jako popularan. Stimuliše hidrataciju, podstiče rast i pruža neverovatan sjaj.

Šta je posebno kod “botxa” obrva? 

Botox obrva se takođe može raditi kao samostalan tretman ili u sklopu brow lifta. Brow lift nam daje “začešljan” izgled obrva, a uz botox ce vam nameštanje dlačica biti mnogo lakše. Kroz rad sa botoxom sam uspela da napravim fantastične rezultate jer podstiče rast dlake. Tretman se radi jednom mesečno, a nakon svakog je rezultat vidljiv i definitivno je postao omiljeni tretman mnogim devojkama.

Koji su izazovi sa kojima se susrećete u radu?

Postoji mnogo različitih izazova sa kojima se svakodnevno susrećem. Prvenstveno, svaki klijent je osoba za sebe, konkretno u mom poslu svakome se drugačije pristupa. Svoj rad moram da prilagodim klijentu naspram njihove fizionomije lica, oblika očiju , gustine dlake i njihove želje.Uvek volim pre samog tretmana da se konslutujem sa klijentom kakav izgled on želi da postigne da bismo postigli najbolji mogući rezultat! 

Imate li planove za dalji razvoj poslovanja?

Smatram da se u beauty svetu uvek javljaju novi trendovi i da su nove edukacije i usavršavanja neophodne. Nedavno sam počela da držim edukacije za nadogradnju trepavica i mnogo volim kada devojke izaberu baš mene da ih uvedem u ovaj posao. Volim da delim iskrene savete na osnovu mog iskustva jer mislim da ima mesta za sve nas. Jako sam zadovoljna onim što sam postigla, ali bih svakako volela da se uskoro oprobam u novim tretmanima.

Poruka čitateljima. 

Želim da poručim svim devojkama koje razmišljaju da započnu svoj posao da se ne plaše osude, da budu istrajne i drugačije. Klijenti će uvek prepoznati originalnost i kvalitet. Talenat je važan, ali trudom se dolazi do uspeha!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here