La Bellezza Studio postoji već 10 godina uz akademiju za frizere, tretmane za kosu, make up za sve prigode

0

La Bellezza Studio ima u ponudi “Visoku modu” u kozmetici, a to je francuski brend Biologique Recherche koji ima svoju metodologiju dijagnostike kože, te na osnovu dijagnostike kože aparatom Skin Instant Lab klijentu preporučujemo odgovarajući tretman za njegu kože lica.

Također imamo u ponudi :

  • Microneedling tretman, tzv. Dermapen, koji je među traženijim tretmanima u zimskom periodu.
  • Uklanjanje pigmentacijskih fleka, staračkih pjega-uklanjanje sitnih kapilara na licu 
  • Fotopomlađivanje tretman pomoću bijele svijetlosti
  • Laserski tretman Black Diamond peel ili tzv. Karbonski peeling
  • Uklanjanje trajne šminke i tetovaža
  • Tretmane trajne šminke obrve Microblading Phi Brows
  • Tretmani trajne šminke usne i oči Long Time Liner

Koja je metodologija brenda Biologique Recherche, tačnije pravilan pristup njezi kože?

U La Bellezza Studiju pronaći ćete cjelokupni asortiman proizvoda Biologique Recherche. Osim što ćete ih moći kupiti za kućnu njegu, Mary će vam prije toga napraviti dijagnozu vašeg stanja kože pomoću uređaja Skin Instant Lab, na temelju koje se izrađuju preporuke za proizvode, te klijentima šalju detaljne upute za njegu njima specifično prilagođenim proizvodima.

O metodologiji Biologique Recherche

Pristup njezi kože Biologique Recherche oslanja se na specifičnu metodologiju, koja polazi od znanstvene i vizionarske koncepcije tretmana i proizvoda u službi ljepote te ultra-personaliziranog pristupa, koji je jamstvo za vidljive rezultate. Metodologija Biologique Recherche ima reputaciju iznimne učinkovitosti i temelji se kombinaciji kliničkog pristupa kozmetičkoj njezi, svjesnoj primjeni čistih, koncentriranih, sirovih proizvoda, te originalnih i strogih protokola i postupaka i specifičnih tretmana. Riječ je o holističkom pristupu koži koja se smatra organom izravno povezanim sa svim vitalnim funkcijama organizma.

Prva faza Metodologije Biologique Recherche jedinstvena je dijagnostika koja omogućuje utvrđivanje Trenutnog stanja kože. Izvodi se pomoću uređaja Skin Instant Lab, sustava za analizu, dijagnosticiranje i preporučivanje proizvoda i tretmana. Za vrijeme prve konsultacije, osobe Biologique Recherche provode dubinsku dermokozmetičku dijagnozu kako bi utvrdili specifične probleme Trenutnog stanja kože. 

Konsultacija se sastoji od tri glavna koraka:

  • kozmetičke procjene kože za odabir proizvoda za kučnu upotrebu i tretmana u salonu za trenutno stanje vaše kože
  • niza vrlo pažljivih mjerenja pomoću uređaja Skin Instant Lab®
  • prilagođene i evolucijske preporuke tijekom vremena uz izbor proizvoda i tretmana Biologique Recherche koji su savršeno prilagođeni Trenutnom stanju kože©

Sa stručnim poznavanjem metodologije brenda, koja se razvila na osnovu više od 40 godina jedinstvenog kozmetičkog stručnog znanja naglašeno prilagođenog klijentima, La Bellezza tim je na usluzi su svima koji traže učinkovitu i drugačiju njegu kože, dakle imamo novu metodologiju-pravilan pristup gdje ne kupujemo proizvode na svoju ruku, što je velika greška današnjice.

Koji su najtraženiji tretmani brenda Biologique Recherche i njihov učinak?

Tretmani Biologique Recherche su jedinstveni i personalizirani u skladu s Vašim trenutačnim stanjem kože.

Svaka njega i briga o koži u Biologique Recherche počinje dovođenjem epiderme u uravnoteženo stanje. Za to se koriste preparati koji su odabrani u odnosu na strukturu kože, nivo vlage, kao i ukupno stanje kože.

Tretmani se sastoje od pripreme kože nanošenjem losiona P50 i nježnog odstranjivanja nečistoća, masaže lica, boosters tretmana ovisno od trenutačnog stanja kože, stavljanje maske, nanošenje autentičnih seruma, nanošenje krema i završnih seruma kako bi se produžili i pojačali efekti tretmana koji slijedi. Ujedinjeni preparati Biologique Recherche sa stručnim osobljem, inovativnim aparatima Microneedling i Remodeling Face, individualno preporučenim tretmanima, garantiraju vidljivost poboljšane strukture kože već nakon prvog tretmana.

Šta je Remodeling Face?

To je napredni tretman koji primjenjuje dostignuća iz bioelektronike za personaliziranu njegu kože kombinirajući ručnu tehniku i elektroterapiju. Aparat Remodeling Face u kombinaciji sa proizvodima za njegu kože firme Biologique Recherche imaju komplementarno dejstvo i međusobno pojačavaju svoje efekte. Remodeling Face djeluje na složen način, utičući na različite slojeve kože i mišića i ukratko pruža: Anti-age učinak, površinsko i duboko podizanje lica, prehrana i zaštita kože, poboljšanje kontura lica, pospješuje regenerativne procese.

Kako radi Remodeling Face aparat?

Remodeling Face kombinuje moć 4 električne struje:

  • Galvanska (jednosmjerna) struja koja pospješuje difuziju aktivnih sastojaka.
  • Struja niske i srednje frekvencije stimuliše mišiće lica i ima efekat remodelovanja.
  • Atermička impulsna struja visoke frekvencije služi za dinamizaciju epiderma.
  • Elektroporacija, impulsna struja visoke frekvencije omogućava propustljivost gornjeg sloja epiderma i pospješuje prodiranje aktivnih sastojaka u ćelije stvaranjem većeg broja otvora na površini ćelija.

Rezultati inovativne njege porede se sa plastičnim operacijama.  

Ovo su samo neki od rezultata koji se postižu aparatom Remodeling Face:

  • Dobro definirane jagodice, 
  • Zategnuto lice, 
  • Blistava koža, 
  • Širom otvoreno oko, 
  • Ublažene bore 
  • Jasno definiran oval lica, s dugoročnim učinkom.

Kako laserski tretmani djeluju na uklanjanje tetovaža i koje su ključne prednosti ovog pristupa u usporedbi s drugim metodama?

Često prebrzo donosimo odluku kada je u pitanju tetoviranje. Zbog toga, većina ljudi danas ima neku tetovažu na koži koju želi da ukloni ili da izmjeni. Također, treba uzeti u obzir da se trajna šminka obnavlja na svakih 3-5 godina kada se pigment potpuno skida i radi ispočetka. Tetovaže, trajna šminka, hiperpigmentacija sve su to primjeri koji vremenom mogu da izazovu nezadovoljstvo, pa čak i manjak samopouzdanja jer narušavaju izgled. U današnje vrijeme, tehnologija se brzo razvija i omogućava nam da riješimo probleme koji su nas mučili. Kada je u pitanju uklanjanje tetovaža ili trajne šminke, laserski tretmani su postali najefikasniji pristup. Laserski tretmani koriste snagu svjetlosti da ciljano djeluju na pigment koji se nalazi u tetovažama ili trajnoj šminki, razbijajući ga na manje fragmente i omogućavajući tijelu da ga prirodno eliminira.

Možete li objasniti postupak obrade tetovaža laserom? Kako odabrati odgovarajući laser za različite vrste tetovaža? Koliko tretmana obično zahtjeva proces uklanjanja trajne šminke obrva i tetovaža, i kako se možemo pripremiti za postupak?

EYEBROWS &  TATTOO REMOVAL svih vrsta neželjenih pigmenata

  • konsultacije su besplatne
  • lasersko uklanjanje neželjenih pigmenata obrva je najsigurniji način bez ikakvog straha za klijenta, dlačice ostaju uklanjamo samo pigment koji je površinski u koži, naravno bez ikakvog oštećenja kože
  • koliko je tretmana potrebno ovisi od dubine pigmenta u koži, starosti obrva i tetovaže, stanja kože, većinom za  obrve je potrebno 3-5 tretmana , dok za tetovaže je potrebno više tretmana iz razloga što je jači pigment i dublje je u koži
  • obrve koje su rađene pigmentom koji sadrži titanium oksid, PhiLaser ih ne može ukloniti 
  • tretman ne mogu raditi trudnice, dojilje i osobe s nekontroliranim dijabetesom
  • crvene, zelene, plave boje teže se uklanjaju
  • nakon uklanjanja starih obrva PhiLaserom, nove obrve radimo nakon 6 tjedana
  • važno je izbjegavati izravno izlaganje suncu prije i nakon mjesec dana 
  • tetovaže koje su urađene duboko u koži, vidno su ispupčene iznad površine kože, to jeste pri radu je duboko rađeno pod kožu,  ne mogu se ukloniti laserom, potrebni su drugi postupci uklanjanja, upozorimo klijente na početku.
  • opekotine se mogu dogoditi ukoliko Vam radi nestručna osoba, i ukoliko se izlažete suncu tijekom procesa uklanjanja.

Fotoepilacija -dugotrajno uklanjanje dlačica IPL metodom

Glatka koža je postala pitanje higijene, a ne estetike.

IPL je skaćenica za “Intenzivno pulsirajuće svjetlo” koje sadrži više valnih duljina kojima utječemo na uklanjanja dlačica, fotopomlađivanje, uklanjanja kapilara, uklanjanje hiperpigmentacije kao i tretmane akni. Svi IPL tretmani su dostupni u La Bellezza studiju.

NA KOJIM DIJELOVIMA TIJELA SE PRIMJENJUJU IPL TRETMANI?

IPL tretmani se mogu primjenjivati na bilo kojem dijelu tijela. Najpopularnija područja tretmana kod žena su gornje usne, brada, pazusi, bikini područje, noge.

Kod muškaraca, popularna područja za tretman su leđa, abdomen, prsa i ramena, kao i vrat i lice. Ova metoda daje vidljive tretmane fotopomlađivanja lica, uklanjanja dlačica,  kapilara i hiperpigmentacije te tretmane akni. IPL metoda uklanjanja dlačica intenzivnim pulsirajućim svjetlom cilja melanin u folikuli dlačice. Svijetlost koju proizvodi IPL generira kontroliranu energiju koja se apsorbira u melanin dlake eliminirajući folikul dlake. Ciklus rasta dlake je zaustavljen bez ikakvog rizika za kožu. Boja kože i dlačica su važni faktori za razmatranje prilikom tretmana. Intenzivno pulsirajuće svjetlo obično najbolje djeluje kod osoba sa svijetlom kožom i tamnim dlakama.

Eliminacija dlačica je terminirana u prosjeku od 6 do 8 tretmana ovisno o rastu dlaka i zoni tretirane zone. Razmak između tretmana je oko 4 tjedna. 

Rezultati su izvrsni!  

Napomene: 

  • Za vrijeme tretmana ne koristiti solarij i jako izlaganje suncu – prije i nakon tretmana. 
  • 15 dana prije fotoepilacije ne treba raditi depilaciju voskom ili električnim epilatorom.
  • Dlake se ne smiju izbjeljivati 1 tjedan prije fotoepilacije.
  • Potrebno izbjegavati sunčanje 15 dana prije fotoepilacije i 15 nakon tretmana, te koristiti zaštitni faktor.
  • Nakon svih odrađenih tretmana ne zaboravite raditi osvježavanje svakih 2 do 3 mjeseca.

Kontraindikacije: Kožne nepravilnosti nepoznatog uzroka, trudnoća, tumori, dijabetes, korištenje pace makera, hemofilija, epilepsijam liječenje antikoagulantima, kožne bolesti, visoka osjetljivost na svijetlost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here