Habys – za vrhunsko iskustvo profesionalne masaže

0

Istinski profesionalci u svijetu masaže znaju da je uz vješte ruke i praktično znanje, profesionalna oprema ta koja zaokružuje cjelokupnu salonsku uslugu i koja uvelike djeluje na iskustvo klijenta.

Kako bi udovoljilo zahtjevima brojnih profesionalaca u svijetu masaže, Frizerland je kao vodeće poduzeće u svijetu profesionalne salonske opreme, svoju ponudu odnedavno obogatio najtraženijim rješenjima iz svijeta masaže. 

Radi se o masažnim ležajevima i dodacima za masažu proizvođača Habys, koji garantiraju savršeno iskustvo za klijente, te olakšavajuće uvjete za rad svakog masera.

Osim elegantnih i sofisticiranih masažnih ležajeva i bazaltnog kamenja za posebne zen trenutke, ovaj brend je simpatije profesionalnih masera dobio svojim inovativnim rješenjima  kao što su ergonomski jastuci, praktični prekrivači i – gel jastučići za otvor za lice.

Habys revolucionarni gel jastučići za ležajeve pružaju neviđeni komfor i podršku tijekom masaže. Savršeno se prilagođavaju licu i temperaturi tijela, a time osiguravaju vrhunski doživljaj opuštanja. Predstavljaju apsolutno otkruće i must have svakog modernog salona. 

Savršenstvo izrade Habys proizvoda govore o tome da  Habys nije samo brend – to je pravi izraz ljubavi prema vrhunskom kvalitetu i jedinstvenim inovacijama u području wellnessa. Ipak, kada se o masaži radi, pravi profesionalci ništa ne prepuštaju slučaju. 

Osjetite čaroliju masaže, doživite luksuz kakav zaslužujete! U najbližoj Frizerland poslovnici potražite Habys – gdje se ljepota spaja s opuštanjem!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here